IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasio se Taki- BIJESAN zbog PONIŽENJA koje MAJA trpi od Čorbe… (foto i video)

Čorba je OBIČAN PREVARANT KOJI SE NE KUPA PO PET DANA!!!

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 21.03. 2021… 00.40… Oglasio se Taki- BIJESAN zbog PONIŽENJA koje MAJA trpi od Čorbe… (foto i video)

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, oglasio se za medije i prokomentarisao aktuelna dešavanja iz Zadruge:

Sanjao sam da je Maja izašla iz Zadruge. Mislim i to da je Maja veoma povređena, voleo bih da je vidim ili čujem da joj kažem kao otac i šta imam.

Rekao bih joj: ”Glavu gore, kakve crne ”Čorbe”, kakvi bakrači…”. On ti je odvratan, bezobrazan, nevaspitan, rečju katastrofa, zgrožen sam njegovim ponašanjem prema djevojkama. On je jedan prevarant, jedan narkoman koji krizira tamo bez droge. Gledao sam tamo neke klipove kako on priča da se drogirao i prodavao neke supstance. Užas! počinje priču Taki za Pink.rs i dodaje:

– To kako se prema jednoj devojci ponaša čovek koji ima dete, koji je imao ženu, porodicu, to je van svake pameti. Zato mu je žena i pobegla od njega, ko će da trpi takvu budalu. Čorba je iskoristio Majinu slabost kad je od nasilnika Janjuša pobegla u pab kod Kristijana. Ona mu je poverovala, a ispostavilo se da je on jedan običan dripac, koji je ranjenu Maju uhvatio i iskoristio. On je na početku bio dobar prema Maji, ali on je pokazao sada koliko je nekulturan, bezobrazan, van svake pameti kako se dečko ponaša. Čak je i oženjeni Ša ustao za stolom i priznao vezu sa Tarom. Čovek koji je toliko kukao za svojom ženom ustao i rekao pred svima da mu je Tara devojka. Eto, a Čorba i Janjuš, koji je bio u sličnoj situaciji, oni to kriju... – bio je jasan Marinković.

Čitaj još:   "HISTERIJA LUDAKA": Čedi prijete smrću u Srbiji, jer je imenovan za savjetnika Komšiću

Maja je dobar čovjek, ona je iskrena, ona kaže šta misli, pa makar i to i na svoju štetu. Maja nema sreće sa muškarcima, sve se za nju lijepe neki budi Bog s nama. Pitam se šta se dešava sa mojim djetetom?! Da li je to što je to i zatvoren prostor?

Maja napolju ne bi ni pogledala Indijance Janjuša i Čorbu. Maji bih rekao da mogu da ide do kraja i da se obazire na te džukele. Okreći se na drugu stranu i idi dalje, ako te neće. Kad ćeš ako ne sad. Ja Čorbu ne mogu da shvatim. Oni tamo imaju jezero, bazen, imaju sve, a on se po pet dana ne kupa, smrdibuba. To je katastrofa! Jede svinjske glave neke. Užas, njega ukućanke doživljavaju kao čudovište neko, i Paula i misica Jovana i Tara ga gledaju kao nekog vanzemaljca- poručio je i to Taki vidno ogorčen na nesuđenog zeta...

Dešavanja u regionu i u “Zadruga 4¨ za regionalni portal iBalkan.net prati ADNA Bojaadžić

Čitaj još:   TOPLOTNI TALAS: Za Bajram sunčano i vrelo, na jugu 40 C stepeni... (foto)

Izvor Republika.rs

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more

Živković: Opasni planovi naših oslobodilaca… (foto)

Miodrag Živković, jedan od osnivača GI 21.maj i bivši predsjednik Read more