IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPSKA KOŠARKAŠICA KOJA SE UBILA- BILA JE ŽRTVA NASILJA: Kažu da je tražila pomoć putem… (foto)

Vijest i dalje potresa Regiju, tražila je pomoć putem Instagrama…

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 21.03. 2021… 00.40… SRPSKA KOŠARKAŠICA KOJA SE UBILA- BILA JE ŽRTVA NASILJA: Kažu da je tražila pomoć putem… (foto)

Jelica Dabović, nekadašnja sportistkinja i sestra košarkašica i proslavljenih reprezentativki Milice i Ane oglasila se povodom velike tragedije koja je potresla Srbiju.

Ona je naime govorila o 15- godišnjoj košarkašici Partizana koja se ubila prije nekoliko dana i rekla da je djevojčica bila žrtva zlostavljana.

Jelica Dabović je napisala:

Nažalost, ova djevojka mi je prije nekih mjesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa stravičnim nasiljem i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da pa i svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi…“, napisala je ona.

Jelica Dabović je istakla da profil sa koga joj je djevojčica pisala nije bio pravi, ali je istakla da je sigurna da je to baš ona.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Nastavak "zlatne serije", moćni i protiv OKK Beograda...

 “Po detaljima koje mi je opisala u porukama kristalno je jasno da je baš ona u pitanju, to je treća osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila. Jezivo zaista”, napisala je ona i na kraju poslala poruku:

Djevojke, zapamtite- ništa gluplje nema od ćutanja kojim štitite svog zlotvora, osim pomisli da ćete samoubistvom rešiti problem!!!“.

“Vijerujem da pored zločinca, koji je ovu djevojčicu otjerao u smrt, postoji najmanje još jedan svjedok koji zna zbog čega se ovo desilo i koga će pojesti rak savjesti ako nastavi o tome da ćuti”, napisala je Jelica Dabović.

izvor Momdo.me

Živković: Opasni planovi naših oslobodilaca… (foto)

Miodrag Živković, jedan od osnivača GI 21.maj i bivši predsjednik Read more