IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Policajac IVAN Prvi Pritekao U Pomoć Ženi Koju Je Muž IZBO NOŽEM

U novopazarskom naselju Selakovac se zamalo dogodila tragedija kad je muž nožem nekoliko puta ubo suprugu Senadu H, a zatim sebi pokušao da oduzme život.

Senadu H. je službenim vozilom do Opšte bolnice transportovao policijski službenik Ivan Milojević koji je na mesto sukoba stigao nakon poziva koji je uputila njena ćerka. Povređenoj ženi je pružio prvu pomoć i pokušao da zaustavi krvarenje.

Kad je video da je žena u kritičnom stanju odlučio se da je transportuje službenim vozilom do bolnice u čemu mu je pomogao još jedan kolega. Povređenu ženu zbrinuli su ljekari novopazarske Opšte bolnice i trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Nezvanično, M. H. suprıg Senade je novopazarske ljekare više puta pitao u kakvom stanju se nalazi njegova supruga i da li je životno ugrožena.

Čitaj još:   Novi Pazar- Zabranjena prodaja alkohola posle 21 sata...

“Pokazuje znake kajanja. I povrijeđena Senada H. je pitala za svog muža”, kaže sagovornik Kurira.

Milojević je inače više puta pohvaljivan i nagrađivan od strane Grada Novog Pazara, Ministra unutrašnih poslova i Policijskih sindikata.

U pucnjavi koja se dogodila u decembru ispred Policijske uprave Novi Pazar, podsjetimo, Milojević je spasio Novopazarku Melihu Muminović (32) koja je slučajno ranjena.

izvor: agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more