IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GLUMAC POSLIJE PRIJAVE ZA SILOVANJE: Lečić traži poligraf, tvrdi u pitanju je ucjena… (foto i video)

Branislav Lečić povjerio svojim najbližim saradnicima i rekao da će tražiti da bude ispitan na poligrafu…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 23.03…09.30…  GLUMAC POSLIJE PRIJAVE ZA SILOVANJE: Traži poligraf, tvrdi u pitanju je ucjena… (foto)

Informacija koja je TOP TEMA je da je Branislav Lečić navodno je još prije nekoliko nedelja saznao da će ga i to glumica Danijela Štajnfeld prijaviti za silovanje, što se i poverio svojim najbližim saradnicima i tom prilikom im je rekao da će tražiti da bude ispitan na poligrafu.

Naime, već nekoliko nedelja pojedini ugledni mediji iz inostranstva rade na objavljivanju priče na osnovu podataka koje im je Štajnfeld dostavila. Jedan od tih medija je pozvao Lečića zbog komentara, pa je on tako saznao da je pitanje dana kada će priča osvanuti u javnosti.

Odlučio je da pozove najbliže saradnike kako bi im se poverio šta ga navodno očekuje.

“Okupio nas nekoiko i rekao sam da će ga jedna glumica optužiti za silovanje, ali da je to namještaljka, da je po sredi njena ucjena i da ona želi da joj on plati”, otkriva jedan od sagovornika za “Blic”.

Na opasku svog saradnika da ako je navodne ucjene bilo, onda to treba i da prijavi nadležnim organima, Lečić je pomenuo da postoji sporni snimak. Da su mediji prethodno prenijeli da je Štajnfeld tajno snimila razgovor prvo sa čovjekom kojeg optužuje za silovanje i da bi to mogao da bude ključni dokaz ako bude bilo suđenja.

Naime, u trejleru filma “Zaceli me” na nekoliko sekundi se pojavljuje prvo i Danijela Štajnfeld dok se nekom povjerava preko laptopa u video- pozivu. I da ona pita nepoznatog muškarca da li se seća da je ona plakala i da nije željela da ostane nasamo s njim, da se osjeća ugroženo, da je govorila “ne”…

Čitaj još:   ZASTAVA IZ REGALA- Rušenjem apostolske vlade zaustavljen je tek jedan od pokušaja... (foto)

Kako već pomenuti mediji tvrdi, Lečić je za sporni snimak rekao i to da se radilo o “probi nekog komada” i da je on “samo glumio”, a da je Danijela navodno “iskoristila i zloupotrebila” taj dio.

“Tada je rekao da će, ukoliko priča i snimak budu obelodanjeni, tražiti da bude ispitan na poligrafu”, otkriva sagovornik.

Pratite regionalni portal iBalkan.net na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter

Izvor nova.rs

DARIO Vraneš: Na svim opštinskim zgradama da budu srpske trobojke, prekinuću praksu da se Pljevlja pretvaraju u cirkusku predstavu… (foto)

Malik Kovačević, izvršni koordinator asocijacije mladih Građanske inicijative “21.maj”, traži Read more

Čitaj još:   BUDVA POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM: U pucnjavi ranjen, Kristijan B. (foto)