IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. mart 2021. godine

Ovan i Strijelac u ljubavi, Blizanci bez promjene, Rak nepovjerljiv, Lav ima odličan dan za novi posao, Vaga organizovana, dok Bik ima ljubav sa Vagom. Ovo je dnevni horoskop za danas 25. mart 2021. godine.

OVAN

Nezadovoljni ste stagnacijom na polju posla. Razmišljate šta je najbolje da uradite da bi se posao pokrenuo. Na poslu postoji osoba koja je zainteresovana za vas u emotivnom smislu, ali ne želi da pokaze emocije. Bubrezi su osjetljivi.

BIK

Svu svoju energiju ste usmerili u oblast posla. Verujete u sebe i očekujete uspeh. Odnos sa partnerom je problematičan zbog toga što niste u potpunosti otvoreni jedno prema drugome. Zdravlje je odlično.

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik pred vama su problemi. Vaša reakcija je munjevita, tako da odmah rješavate probleme. Partner je napet zbog loše poslovne situacije, a vi pokušavate da ga opustite. Neophodan vam je odmor.

RAK

Prilično ste samouvjereni po pitanju svojih poslovnih sposobnosti. Pravite grandiozne planove smatrajući da ćete ih bez ikakvih problema realizovati. Smeta vam hladnoća bračnog partnera. Imate utisak da se udaljio od vas. Ograničite unos hrane.

LAV

Na poslu vas očekuje gomila problema koje ne uspjevate da riješite. Zbog toga vam pada samopouzdanje. Zaljubili ste se i ne primjećujete da partnerka ne uzvraća emocije na adekvatan način. Mogući su bolovi u leđima.

DJEVICA

U slučaju da ste privatnik vaša očekivanja su nerealna, ali toga niste svjesni. Niste ispunjeni vezom tako da izbjegavate sastanak sa zvaničnim partnerom. Druga strana je povrijeđena vašim odbijanjem. Na nervoj bazi može doći do prejedanja.

Čitaj još:   SARAJEVO, KLANJANA DŽENAZA BEBI SELIMOVIĆ: Oproštaj od dive sevdalinke ... (foto)

VAGA

Prvenstveno ste zainteresovani za saradnju sa strancima. To znači ili da planirate da otputujete ili da krenete u saradnju na daljinu. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera. Smeta vam što vas ne razumije na pravi način. Moguće su infekcije.

ŠKORPIJA

Osjećate se odlično. Riješili ste veći poslovni problem što vam je podiglo samopouzdanje. Odnos sa voljenom osobom je snažan tako da razmišljate o zajedničkom djetetu. Slabo se krećete. Rekreacija bi vam dobro došla.

STRIJELAC

Takmičarski ste nastrojeni. Ne zanima vas posao radi posla nego da bi pokazali da ste sposobniji od drugih. Uprkos emocijama koje gajite prema partneru grubi ste prema njemu. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Odnos sa kolegama nije najbolji. Ne uspjevate da izgradite kvalitetnu komunikaciju, a druga strana iza vaših leđa priča razne priče o vama. Veza se spontano razvija. Mogući su problemi sa disajnim organima.

VODOLIJA

Uprkos teškoćama na poslu vedrog ste duha i uvjereni da ćete riješiti probleme. Odnos sa partnerom ima dozu dinamike zbog emotivne nesigurnosti. Pritisak je nestabilan. Nemojte slučajno da propustite terapiju.

RIBE

Atmosfera na poslu je radna i opuštena. Sve se odvija po planu tako da vas očekuje običan radni dan. Povoljan je dan za novo poznanstvo koje nema neki veći potencijal. Imate osjećaj da vam druga strana ne odgovara. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   NOVI PAZAR Otputovalo 70 vjernika u Mekku i Medinu...
DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more