IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LEČIĆ- Pozvan sam u tužilaštvo:”Zakazano mi je streljanje, neka objave i snimak”… (foto i video)

Poznati glumac kaže da je već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemjer…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 24.03.202…19.54… LEČIĆ- Pozvan sam u tužilaštvo:”Zakazano mi je streljanje, neka objave i snimak” (foto i video)

Glumac i političar Branislav Lečić kaže za jedan dnevnik iz Beograda da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao.

Lečić ističe da je pozvan u svojstvu „građanina, a ne optuženog“.

“Naravno da ću se odazvati pozivu Tužilaštva. Ja sam u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer… Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i djecu. 

To je moglo svakome da se desi, da bude tako optužen, tako anatemisan, što pokazuje da mi nemamo pravnu državu, optužbe preko medija pokazuju da smo mi horda, a ne uređeno društvo, jer u suprotnom čekali stav državnih organa, pa onda izrekli presudu o nekome, rekao je Lečić, pa dodao:

“Postavljam javnosti pitanje: da li i jedna i druga strana u ovom postupku imaju pravo da kažu svoju istinu pred pravosudnim organima, ili su mi mediji već zakazali javno streljanje, a ja samo treba da dođem u bijeloj košulji i da me javno streljaju”, poručuje glumac.

On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao “ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja”.

Čitaj još:   OBRAČUN ZBOG ĆEVAPA...

On je pozvao glumicu da objavi razgovor u cjelini. Podsjetimo jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu i snimak razgovora koji glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina poslije silovanja.

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu o silovanju u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca.Tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld izazvale su burne reakcije u javnosti.

“Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje”, rekla je u svojoj ispovesti Danijela za “Insajder”.

Danijela je otkrila u Tužilaštvu da ju je, dok je radila sa Branislavom na predstavi “Dnevna zapovest” u BDP- u, Lečić odvezao kolima van Beograda i silovao. 

Glumica je naglasila da ga je molila, plakala i govorila “ne”, ali da se on o to oglušio.

Štajnfeldova, domaćoj publici najpoznatija po ulozi Mariole u filmu “Ivkova slava”, prošle godine objasnila je i da ju je svojevremno strah paralisao, i to da zbog toga sve držala u tajnosti, kao i zbog bojazni za sigurnost porodice. Upravo je ovaj strašan događaj jedan od razloga zašto je glumica napustila Srbiju i riješila da karijeru i život nastavi u Americi…

Čitaj još:   PANDEMIJA KORONAVIRUSA U EX- YU: Ukupan broj zaraženih premašio 6.000... (mapa)

izvor (Mondo- Danas)

Dnevni horoskop za 15. april 2021. godine

Ovan kroz razgovor do rješenja, Bik mora nešto da mijenja, Read more

TEŠKA NESREĆA: Kamion udario u zaštitnu ogradu, ima mrtvih! (foto)

Nesreća se dogodila oko 11.40 časova, naveli su u MUP- Read more

Dragan Bursać, jednom rečenicom razmontirao i razbucao Emira Kusturicu… (foto)

"SVE ŠTO TREBATE ZNATI O NEKADAŠNJEM…" BEOGRAD: Regija, Zsnimljivosti, vijesti, Read more