IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUD ODBIO PREDLOG TUŽILAŠTVA: SEAD i NERMIN se brane sa slobode… (foto i video)

Sutkinja za istragu Osnovnog suda u Bijelom Polju odbila je prijedlog tužilaštva da im se odredi pritvor do 30 dana, na šta imaju pravo žalbe…

BIJELO POLJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 24.03.2021…SUD ODBIO PREDLOG TUŽILAŠTVA: SEAD i NERMIN se brane sa slobode… (foto i video)

Omeroviću i Dizdareviću određena mjera nadzora, zabrana napuštanja objekta stanovanja bez odobrenja suda, kao i zabrana viđanja sa par preostalih svjedoka, saopštio je TVCG advokat Dizdarevića, Kemal Čindrak.

Prethodno su se ispred zgrade suda okupili građani u znak podrške Omeroviću i Dizdareviću.

“Ovo iz razloga jer je i sam predlog za određivanje pritvora bio donijet iz razloga uticaja na još par nesaslušanih svjedoka, iako je do sada saslušano sijaset svjedoka, uglavnom onih koji su uključeni u sam događaj”, kazao je Čindrak.

Grupa građana organizovala je večeras protest zbog odluke tužilaštva da predloži određivanje pritvora Dizdareviću i Omeroviću. Nakon okupljanja ispred tužilaštva, okupljeni su krenuli u protestnu šetnju do zgrade suda. Protestom, na kojem se okupilo na desetine građana, prekršene su aktuelne protivepidemijske mjere.

Čitaj još:   SARAJEVO Kiša i grmljavina, ulice poplavljene, otežan saobraćaj u gradu...

Sead Sadiković je 20. marta tokom “patriotskog” skupa u Bijelom Polju pretrpio više udaraca…

izvor rtcg.me

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more