IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. mart 2021. godine

Ovan skoncentrisan, Bik srećan, Blizanci bez podrške, Rak predusretljiv, Lav i Vodolija u klinču, Djevica strpljiva, Vaga bez snage, Škorpija bez balansa, prilika za Strijelca, Jarac mašta, Ribe zarađuju. Ovo je dnevni horoskop za 26. mart 2021. godine.

OVAN

Koncentracija vam nije jača strana tako da pravite neke manje greške. Emotivno ste prezadovoljni. Vaše emocije su snažne. Druga strana ne dijeli vas entuzijazam po pitanju veze. Skloni ste povredama i infekcijama.

BIK

Posao se odvija na regularan način. Očekuje vas priliv novca, ali to ćete tretirati kao poslovnu tajnu. Prisutna je tajna simpatija sa kojom imate tajnu komunikaciju. Zvaničan partner ne zna ništa o tome. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Očekuje vas povećan obim obaveza, a uslijed umora pada vam koncentracija. Bolje je da se odmorite nego da krenete da pravite greške. Zadovoljni ste vezom. Vjerujete da ona ima ogroman potencijal. Čuvajte disajne organe.

RAK

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Vrijedni ste, odgovorni i pravite nove poslovne planove. Preosjetljivi ste. Pogrešno shvatate reči partnera i zbog toga je vaša reacija prilično burna. Zdravlje je solidno.

LAV

Oblast suđenja je loše prikazana. Ukoliko imate ročište nećete dobro proći. Niste pretjerano posvećeni partneru. Primećujete da nije dobre volje, ali vas ne zanima šta je dovelo do tog stanja. Bavite se rekreacijom i ona vas opušta.

Čitaj još:   Amfilohije i četnici najavljuju “crkveno- narodni sabor...” (foto)

DJEVICA

Očekuju vas teškoće na poslu. Iako se trudite da ih prevaziđete ne uspevjate u tome. Zbog toga ste demoralisani. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će ostaviti odličan prvi utisak. Pritisak je nestabilan.

VAGA

Zainteresovani ste za poboljšanje finansija. Iz tog razloga pravite nove poslovne planove sa saradnicima. Veza je u krizi i ne uspjevate da riješite probleme. Niste sigurni da li veza može da opstane. Organizam je u fazi regeneracije.

ŠKORPIJA

U slučaju bilo kakvih pravnih pitanja ili komunikacije sa predstavnicima medija očekuje vas nerviranje. Dopada vam se osoba kojoj ne znate kako da priđete jer je ne znate dobro. Pričuvajte se infekcija disajnih puteva.

STRIJELAC

Posao se regularno odvija, a finansije su stabilne. U suštini ste zadovoljni poslovno-finansijskom situacijom. Partnerki su žestoko proradile emocije i zakazuje vas sastanak. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Vaši poslovni planovi su tajnog tipa: tražite novi posao u tajnosti ili držite nove poslovne planove za sebe. Nezadovoljni ste ponašanjem bračne partnerke, jer joj sve smeta i ne prestaje sa kritikovanjem. Moguće su povrede ruku ili nogu.

VODOLIJA

Imate naglašeno odgovaran stav prema obavezama. Obraćate pažnju i na najmanje sitnice i pretjerujete u tome. Očekuje vas veća svađa sa partnerom u kome ćete oboje imati cilj da povrijedite jedno drugo. Nervozni ste.

RIBE

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se normalno odvija, bez ikakvih teškoća, a finansije su stabilne. Planirate razgovor sa bračnim partnerom na temu odlaska iz zemlje. Niste sigurni da će vas partner podržati. Osjećate se dobro.

http://ibalkan.net

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 5. februar 2021. godine
DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more