IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VLAST Uvodi ”policijski čas” da bi premijera sačuvali od Cetinjana… (foto)

Sjednica Skupštine trebalo bi da počne u podne, a na dnevnom redu je premijerski sat i poslanička pitanja…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 25.03…09.54…  VLAST Uvodi ”policijski čas” da bi premijera sačuvali od Cetinjana… (foto)

Premijerski sat biće održan danas na Cetinju, a da je i skupštinska služba obavijestila juče SMS-om poslanike da će im policija danas obezbjeđivati nesmetan prolaz kroz Cetinje, do zgrade Skupštine prijestonice.

Podsjetimo, na Cetinju se danas održava prva posebna sjednica prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2021. godini. Preijestonica danas pod okupacijom policije koja premijeru i njegovim saradnicima mora da obezjedi sigurnost.

”Obavještavamo Vas da policija obezbijediti nesmetan prolaz poslanicima, jednosmjernom Ivanbegovom ulicom na Cetinju za ulazak u grad”, piše u poruci koja je proslijeđena poslanicima crnogorskog parlamenta.

Sjednica Skupštine trebalo bi da počne u podne, a na dnevnom redu je premijerski sat i poslanička pitanja.

Čitaj još:   Vic dana Vučko i Kung-Fu pas

Da nova vlast nije dobrodošla na Cetinje, stanovnici Prijestonice su im to nedvosmisleno poručili 28. januara kada je održana sjednica Vlade i kada je premijer Zdravko Krivokapić pokušao da prošeta gradom i bio dočekan žestokim negodovanjem. Cetinjani su premijeru i njegovom kabinetu uzvikivali: „Ua izdajnici“!

Građani su ih pitali i kako ih nije sramota da dođu na Cetinje.

Treba postaviti pitanje kakva je to vlada koja angažuje i to gotovo čitavu policijsku snagu Crne Gore da bi premijera štitili od sopstvenog naroda?

Izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more