IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VLAST Uvodi ”policijski čas” da bi premijera sačuvali od Cetinjana… (foto)

Sjednica Skupštine trebalo bi da počne u podne, a na dnevnom redu je premijerski sat i poslanička pitanja…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 25.03…09.54…  VLAST Uvodi ”policijski čas” da bi premijera sačuvali od Cetinjana… (foto)

Premijerski sat biće održan danas na Cetinju, a da je i skupštinska služba obavijestila juče SMS-om poslanike da će im policija danas obezbjeđivati nesmetan prolaz kroz Cetinje, do zgrade Skupštine prijestonice.

Podsjetimo, na Cetinju se danas održava prva posebna sjednica prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2021. godini. Preijestonica danas pod okupacijom policije koja premijeru i njegovim saradnicima mora da obezjedi sigurnost.

”Obavještavamo Vas da policija obezbijediti nesmetan prolaz poslanicima, jednosmjernom Ivanbegovom ulicom na Cetinju za ulazak u grad”, piše u poruci koja je proslijeđena poslanicima crnogorskog parlamenta.

Sjednica Skupštine trebalo bi da počne u podne, a na dnevnom redu je premijerski sat i poslanička pitanja.

Čitaj još:   VUČKO ŠALJE VOJSKU: "Nećemo čekati EU, zaštitit ćemo granicu..." (foto)

Da nova vlast nije dobrodošla na Cetinje, stanovnici Prijestonice su im to nedvosmisleno poručili 28. januara kada je održana sjednica Vlade i kada je premijer Zdravko Krivokapić pokušao da prošeta gradom i bio dočekan žestokim negodovanjem. Cetinjani su premijeru i njegovom kabinetu uzvikivali: „Ua izdajnici“!

Građani su ih pitali i kako ih nije sramota da dođu na Cetinje.

Treba postaviti pitanje kakva je to vlada koja angažuje i to gotovo čitavu policijsku snagu Crne Gore da bi premijera štitili od sopstvenog naroda?

Izvor aktuelno.me

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more