IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOD NAS I PROLJEĆE NA ČEKANJU: Vrijeme narednih nekoliko dana… (foto)

Biće toplije danas nego u četvrtak…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti, petak, 26.03.2021… 08.34… KOD NAS I PROLJEĆE NA ČEKANJU: Vrijeme narednih nekoliko dana… (foto)

U petak ujutru mraz, a tokom dana sunčano na sjeveru uz slab dnevni razvoj oblaka, a u jugozapadnim i južnim predjelima je i promenljiva oblačnost sa sunčanim interavlima.

Vjetar slab, ujutru jugozapadni, a popodne zapadni i sjeverozapadni.

Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od – 6° C do 2° C, a i do maksimalna od 8° C u Bihaću do 16° C u Mostaru i Neumu.

SARAJEVO: U petak ujutru na obodu grada slab mraz. Tokom dana sunčano uz slabi dnevni razvoj oblaka i toplije nego u četvrtak. Vjetar koji preovlada je slab jugozapadni i zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna dnevna je temperatura 2° C, a maksimalna oko 14° C.

U subotu sunčano i znatno toplije. Kasnije popodne i krajem dana na sjeeru i sjeverozapadu naoblačenje, a u noći ka nedelji moguće da bude malo prolazne kiše na tom području.

Vjetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od – 4° C do 5° C, a maksimalna od 16° C do 20° C.

Čitaj još:   Biće Boka opet srpska, Himnu CG odsjedeli, bez Bećkovića...

U nedelju prolazno naoblačenje sa sejverozapada zahvata kao i sve ostale krajeve uz šansu za kratkotrajnu kišu ponegde.

Početkom iduće sedmice sunčani periodi uz malo oblaka i sve toplije.

U ponedjeljak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 2 do 7, a dnevna od 8 do 18 Celzijevih stepeni.

CRNA GORA: U petak sunčano uz malo oblaka na sjeveru Crne Gore gdje će ujutru biti mraza. Maksimalna temperatura od 10° C do 16° C, na Žabljaku i u Pljevljima 4° C.

CG naredni dani: Za vikend i početkom iduće sedmice pretežno sunčano, a temperatura u svakodnevnom postepenom porastu. U jutarnjim satima biće slabog mraza u unutrašnjosti…

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more