IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJA NA NOGAMA: Kandidat za gradonačelnika Zagreba objavio kartu Hrvatske do Beograda! (foto)

Hrvatska je na prikazanoj karti prikazana u postojećim granicama, proširena na Srbiju do Zemnu i dijelove Crne Gore, prenio je zagrebački “Jutarnji list”, koji je i objavio kartu…

ZAGREB- BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, petak, 26.03.2021… 12.54… SRBIJA NA NOGAMA: Kandidat za gradonačelnika Zagreba objavio kartu Hrvatske do Beograda! (foto)

Kandidat najuticajnije opozicione SDP za gradonačelnika Zagreba na predstojećim lokalnim izborima, Joška Klisović, objavio je kartu Hrvatske koja obuhvata Zemun, Sremsku Mitrovicu, Šid, Frušku Goru, kao i Boku Kotorsku.

“Žao mi je što premijer (Andrej Plenković) tako brzo ne reaguje na ključne probleme u državi”, napisao je Klisović u mejlu sa kartom koji je poslao na više hiljada članova SDP-a u Zagrebu.

Hrvatska je na prikazanoj karti prikazana u postojećim granicama, proširena na Srbiju do Zemnu i dijelove Crne Gore, prenio je zagrebački “Jutarnji list”, koji je i objavio kartu.

Čitaj još:   Epidemija koronavirusa: U više gradova Crne Gore uvode se zabrane kretanja... (foto)

Igor Dragovan iz štaba SDP-a rekao je da je u pitanju tehnička greška.

“To je jedna glupa i nepotrebna tehnička greška. Oni koji su za tu grešku krivi, već su preuzeli odgovornost. Mi nastavljamo dalje”, rekao je Dragovan za zagrebački dnevnik.

Uslijedile su burne reakcije u Srbiji. “U suštini, Klisović je uradio ono čemu streme i njegovi moderni proustaški orijentisani zemljaci, sledeći nacističku ideologiju Nezavisne države Hrvatske, ali je u tome otišao i korak dalje, najavljujući teritorijalnu ekspanziju “lijepe njihove”, napisao je beogradski portal Srbija danas. Slične reakcije objavljene su i u većini drugih medija u Srbiji.

izvor (SB)

SRBIJA NA NOGAMA: Indijci popunili Beograd, stižu i na… (foto)

Režim na čelu sa Aleksandrom Vučićem gleda samo da profitira, Read more

Dnevni horoskop za 26. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more