IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRVA RUNDA OBRAČUNA DRAGANA MEKTIĆA I GORICE DODIK: Ko kome najavljuje robiju… (foto)

“Mektiću, jedino što treba u životu da radiš je da ćutiš”, napisala je Gorica Dodik, ali joj državni poslanik nije “ostao dužan”…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subota, 27.03.2021.…11.34… PRVA RUNDA OBRAČUNA DRAGANA MEKTIĆA I GORICE DODIK: Ko kome najavljuje robiju… (foto)

Korisnici društvenih mreža bili su u prilici da svjedoče novom obračunu porukama između Gorice Dodik, kćerke predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, i Dragana Mektića, člana Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Raspravu je započela Gorica Dodik jučerašnjom porukom, koju je uputila Mektiću.

Mektiću, jedino što treba u životu da radiš je da ćutiš, tada ima najviše efekta. Tvoj pokušaj opstajanja na političkoj sceni je očajnički ali i ne doživljavaju te ni oni koji su te, u nedostatku stručnog kadra, slučajnim odabirom predložili za neku funkciju – napisala je Gorica Dodik.

Čitaj još:   Vic dana Svađaju se dvije plavušeee...

Neuobičajeno za Mektića, trebalo mu je čitav jedan dan da odgovori na ovakvo prozivanje. Inače je mnogo brži pri odgovaranju na ovakve i slične poruke.

– Ja da ćutim, koji sam borac prve kategorije i ratni komandant, dok je tvoja porodica švercovala u ratu i živela u Beogradu. Sad kad si se ti pojavila na Twitteru da braniš privatni režim je znak da vam se bliži definitiva propast. Biće robije – odgovorio je Mektić.

Čitaj još:   MILE Dodik mogao bi se brzo naći i na “crnoj listi” EU... ! (foto)

Izvor (SB)

Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine

Ovan živi trenutak, Bik uspješan, Blizancima treba podrška, Rak zadovoljan, Read more

Živković: Opasni planovi naših oslobodilaca… (foto)

Miodrag Živković, jedan od osnivača GI 21.maj i bivši predsjednik Read more