IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“SLUČAJ LEČIĆ”: Poznat SLJEDEĆI KORAK tužilaštva, poslije POLIGRAFA

Glumac je juče više od 7 sati odgovarao na pitanja policije.

Glumac Branislav Lečić dao je juče izjavu u policiji u svojstvu građanina, čemu je prisustvovao i zamjenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je portparolka tužilaštva Ivana Rakočević.

– U svojoj izjavi Lečić je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld. Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donijela odluka o daljem toku postupka – dodala je Rakočevićeva.

Saslušanje glumca Branislava Lečića završeno je nešto poslije 21 čas nakon što je više od sedam sati odgovorao na pitanja policije u Policijskog stanici 29. novembar u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Lečić je izbjegao davanje izjava medijima jer je je policiju napustio na drugi izlaz, od onoga na koji je ušao, i gde su ga čekali brojni novinari.

Podsjetimo, prema saznanjima, Lečić je odgovorio na sva pitanja koja su mu bila postavljena i prošao je poligraf.

Čak i na pitanje “Da li je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld” odgovorio je sa NE, i tim odgvorom prošao je takođe poligraf.

Čitaj još:   NALOG ZA PRIVOĐENJE BRANISLAVA LEČIĆA: Glumac priznao...

– Detektor laži  pokazao je da Lečić govori istinu. Nije pao ni na jednom pitanju. Zaključak poligrafista jeste da Lečić nije silovatelj. Ovo, naravno, nije dokaz, ali je veoma važna i pouzdana indikacija – kaže izvor iz MUP.

Branislav Lečić danas proveo sedam sati u policiji

Glumac Branislav Lečić proveo je skoro sedam sati u Policijskoj stanici 29. novembar, gdje se danas u 14 sati odazvao pozivu policije za informativni razgovor u vezi sa tvrdnjama koleginice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

On je pozvan u policiju u svojstvu građanina, na informativni razgovor po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za prikupljanje obavještenja povodom navoda glumice koja ga tereti.

U svojoj izjavi isti je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld.  

Više javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja sa prikupljanjem dokaza, kako bi se donijela odluka o daljem toku postupka.

izvor: agencije

NALOG ZA PRIVOĐENJE BRANISLAVA LEČIĆA: Glumac priznao…

Glumca je saobraćajna policija zaustavila je 2. februara u Beogradu Read more