IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELO POLJE: “Junaci” UZ ČETNIČKE PJESME NAPALI BOŠNJAKE, PA SE RAZBJEŽALI (VIDEO)

U Bijelom Polju tokom auto – kolone koja je i večeras organizovana kako je najavljeno na društvenim mrežama, za odbranu nezavisne i građanske Crne Gore došlo je do incidenta u naselju Nikoljac, u blizini zgrade policije.

Naime, kako je ispričao učesnik kolone, grupa mladića okupljena kod diskonta pića Kamel, je tokom kretanja autokolone, provocirala njene učesnike uz povike i  “četničke pjesme Draži Mihajloviću”.

Senada Agović koja živi u blizini, kaže da je policiji prijavila ovo “terorisanje stanara od strane okupljenih mladića” ali da policija nije reagovala. Istakla je da se osjeća ugroženo.

Nešto kasnije, je kako svjedoči jedan od učesnika crnogorske patriotske kolone, grupa je krenula ka koloni.

“Grupa mladića očigledno u pripitom stanju, predvođeni Slobodom Lješnjakom, Srđanom Obradovićem napala jedan od automobila sa crnogorskom zastavom, pokušavajući istu da otmu, udarajući po staklu i uzvikujući “Ovo je Srbija”. Nakon što su svi iz auta izašli, momci koji su napali su se razbježali”, ispričao je izvor. Dodaje da su pomenuta lica prijavili za napad, i širenje vjerske i nacionalne mržnje, jer su se u automobilu nalazila lica bošnjačke nacionalnosti.

Prema informacijama sa lica mjesta, intervenisala je policija a vise lica je dalo iskaz među kojima i Lješnjak i Obradović.

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA U SANDŽAKU: IMA POGINULIH I POVRIJEDJENIH...

izvor:

BIJELO POLJE: Protest ispred Tužilaštva- ”Svi smo mi Nero i Edo”… (foto i video)

Okupljeni građani nose veliki transparent na kojem piše: ''Svi smo Read more

BIJELO POLJE: Uhapšen zbog ulične prodaje droge, zakopao je u… (foto)

M.M. je uhapšen i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležnom Read more

BIJELO POLJE: POLICIJA PRESJEKLA LANAC ULIČNE PRODAJE DROGE

Preduzimajući mjere na suzbijanju ulične prodaje narkotika, nakon višednevne opservacije Read more