IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PENDREKOM NA SLOBODU MEDIJA

NOVA AKCIJA PORTALA AKTUELNO Pomozimo Jabazu Kratkopendrekoviću da ponovo postane ekolog Dritan!

Kandidat za četničkog kvazi-vojvodu u ulozi potpredsjednika najgore vlade u istoriji Crne Gore URIN Dritan Abazović dozvolio  je da mu preuzimanje visoke državne funkcije do neslućenih razmjera podigne lažni osjećaj samovažnosti pa je, prema pouzdanim saznanjima portala Aktuelno, potpuno počeo da gubi obrise ličnosti koja je nekad bio.

Pod teretom prepotencije i lažnog osjećaja važnosti počeo je da puca unutrašnji duševni sklad krhke psihe, a sa njim je stara ličnost opozicionog političara Dritana Abazovića počela da se gubi. Na njeno mjesto došao je kvazi-četnički isljednik, progonitelj slobodnih, kritički nastrojenih medija, sa bolesnom opsesijom prema portalu Aktuelno – ”zastrašujući” Jabaz Kratkopendreković!

Alter-ego psihički jasno polarizovane individue koja upražnjava mjesto potpredsjednika vlade počeo je da se manifestuje još kada je prije tri i po mjeseca preuzeo funkciju u izvršnoj vlasti, a konačna metamorfoza ekologa-Dritana u četničko-izdajničkog kvazi-isljednika Jabaza Kratkopendrekovića dovršena je u petak na Cetinju.

Josif Staljin: Da li ovaj portret visi na zidu Kratkopendrekovićeve radne sobe?

Podsjetimo, Abazović-Kratkopendreković je tokom sjednice Skupštine odgovarajući na poslaničko pitanje Andrije Nikolića iz DPS-a rekao “da su portali koji su bliski poltičkoj opciji Nikolića, zastiđe, stepen primitivizma koji trajno razara društvo i ostaviće velike posljedice”, a u svojoj opsesivnoj tiradi ponovo je govorio o portalu koji je ”blizak kriminalnoj grupi”. U detalje naravno nećemo ulaziti jer je njegova opsesija ”kriminalnim portalom” postala trivijalna za javnost.

Psihička metamorfoza ekologa u isljednika

Ne treba biti pretjerano upućen u političke prilike u Crnoj Gori pa zaključiti da je Kratkopendreković ovom prilikom ponovo, po ko zna koji put, govorio o portalu Aktuelno koji je postao manična opsesija podvojenog, bivšeg ekologa Dritana.

Kako saznajemo iz dobro upućenih izvora, nakon što Kratkopendrekoviću zaduženom za bezbjedsnosni sektor nije uspjelo da prestaši niti naše uredništvo, osnivače, a pogotovo ne patriotu Profesionalca koji svakodnevno otkriva nove detalje u veleizdajničkim aktivnostima destruktivnih funkcionera nove valsti, naša medijska kuća je postala njegova fiksacija.

Čitaj još:   EP: Crna Gora, protiv Srbije, igra u"specijalnim zelenim dresovima..."

Pominje nas na svakom koraku, na svako sastanku, političkim okupljanjima, privatnim razgovorima… Neki od naših izvora spekulišu da je fiksacija portalom Aktuelno kod Krakopendrekovića dostigla stadijum kad nas pominje i u snu, pa se često budi u znojem pokvašenoj svilenoj potpredsjedničkoj postelji!

Uredništvo portala Aktuelno kontaktiralo je više psihoanalitičara koji su, koliko je to u njihovoj moći, pokušali da objasne kako je ekolog Dritan, koji je do prije nešto više od pola godine bio samo marginalna politička figura na čelu takozvane ekološke prirepak, kombi-partije, postao Jabaz Kratkopendreković – opsesivni isljednik sa musolinijevskim držanjem i staljinističkim tendencijama.

Pritisak afera

”Jasno je da Abazović, odnosno njegova primarna ličnost – ekolog Dritan, lider jedne marginalne eko-kombi-partije nije mogao da se nosi sa pritiskom afera u koje se upleo. Korupcionaški skandali vezani za 21 milion eura, za ‘razglednicu iz Makedonije’, zatim veleizdajničke aktivnosti u koje je umješan lažni američki diplomata, po svemu sudeći srpski špijun, Stefan Simijanović, pa razaranje ANB-a i odavanje tajnih podataka NATO-a koje se odvija uz njegovu podršku… Sve je to bilo neizdrživo za ‘ekologa Dritana’ pa je stoga morao da kreira alter-ego Jabaza Kratkopendrekovića koji je preuzeo kontrolu nad njegovom cjelokupnom ličnošću”, rekli su naši sagovornici dobro upućeni u slučaj Abazović-Kratkopendreković.

Kako su napomenuli psihoanalitičari koje smo kontaktirali, Kratkopendreković je potpuna suprotnost ekologu Dritanu.

”Jabaz Kratkopendreković sebe vidi kao budućeg četničkog vojvodu koji će se sa kamom za pasom, masnom gibanicom u jednoj, flašom šljive u drugoj ruci boriti protiv neistomišljenika. Portal Aktuelno kao medij sa izrazito patriotskom uređivačkom politikom je prirodno postao opsesija Kratkopendrekovića, koji je na izdajnčko-koruptivnim aktivnostima, od kojih bi se ekolog Dritan stidio, napravio čitavu jednu novu ličnost”, rekli su naši sagovrnici.

Dodali su da je ”ta inverzija, odnosno poremećaj mišljenja i percepcije počeo još kad je preuzeo potpredsjedičko mejsto, ali da je sad doživio kulminaciju”.

”Abazović je definitivno postao Kratkopendreković, i to je osnovni razlog zašto potpredsjednik vlade smatra da su njegove radnje potpuno ispravne iako su zasnovane na veleizdaji i korupciji”.

Čitaj još:   Može li DRITAN Abazović s novom vladom popraviti ''VLASTITE GREŠKE''?

Spremini da pomognemo

Uredništvo portala Aktuelno, nakon dijagnoze naših sagovornika, jednostavno ne može više da zamjera Abazoviću-Kratkopendrekoviću na ovakvom ponašanju i na progonu koji protiv nas sprovodi. Jer jednostavno nije do njega – dešavalo se i čuvenijim – Musolini, Hitler, Staljin…

Stoga, kao što smo već jednom uradili kada smo organizovali akciju da mu se vrati izgubljeni 21 milion i prijatelj Simijanović, ovoga puta apelujemo na crnogorsku javnosti da pomogne Jabazu Kratkopendrekoviću da ponovo postane ekolog Dritan, čelnik marginalne kombi-stranke koji se politikom bavi više iz hobija.

Računamo na humanost naših sugrađana – jer u nevolji ćemo pokazati našu veličinu i pružiti ruku čovjeku kome je naša pomoć trenutno najpotrebnija.

U.P.A.

Benito Musolini: Jabaz potpuno prekopirao dražnje, dikciju, gestikulaciju, boju glasa od svog idola Dučea

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more