IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DISKVALIFIKOVAN ZBOG UCJENE: Vladimir Tomović izbačen iz Zadruge… (foto i video)

Vladimir Tomović, po ko zna koji put je diskvalificiran iz rijalitija, ni jednu sezonu nije izdržao do kraja, sada je tu dug i od 5 miliona dinara…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30.03.2021…17.34… DISKVALIFIKOVAN ZBOG UCJENE: Vladimir Tomović izbačen iz Zadruge (foto i video)

– Zadrugari, doneli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora koji su potpisali svi zadrugari pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan ali i tužen. Na osnovu ovog člana RTV PINK će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara- piše u pismu Velikog šefa.

Već nekoliko dana unazad aktuelni zadrugar Vladimir Tomović privlačio je pažnju na sebe, tvrdeći da ne jede i ne pije, sve kako bi ucenjio produkciju!

Naime, on je imao zakazno u gradu gdje živi u Baru ročište 25. marta, koje je odloženo za 10. maj ove godine.

Produkcija ovog rijaliti programa redovno obavještava sve zadrugare koji su u sudskom procesu i redovno ih izvodi na ročišta.

“Ročište zakazano za dan 25.03.2021. godine u 13:00 časova se odlaže za dan 10.05.2021. godine i to sa početkom u 11: 00 časova. Ovo rešenje će služiti strankama umjesto pismenih poziva- napisano je u rešenju.- Ustaću i to u emisiji i reći ću da ja nemam bolji način da rešim neke stvari.”

Čitaj još:   ANKARA: Erdogan 29. avgusta u Srbiji, počinje gradnja autoputa BG- SA... (foto)

Ja prelazim u štrajk glađu, jer ovo je jedina mjera kojom ja mogu da riešim neke stvari. Hvala Vam lepo, možete sutra da me pošaljete kući, za pet dana, ja prelazim u štrajk glađu.

Četiri nedelje mi honorar nije uplaćen, meni će prekipeti nekome ću glavu slomiti- šaputao je Vladimir i dodao:- Imam u ugovoru dogovoreno svake nedelje psihijatra i uplatu.

Već 4 nedelje ja to nemam. Psihijatra imam, uplatu nemam. Kristijane, ti si dobio pare unapred, neću ovde da budem za džabe bijesan je bio Tomović , dok je sve govorio Goluboviću.

Također: “Glavna rasprava u predmetu koja je zakazana kod ovog suda dana 25.03.2021. godine sa početkom u 13:00 časova, odlaže se i to usled korišćenja odsustva postupajućeg sudije, a shodno donesenim mijerama za suzbijanje epidemiološke situacije izazvane korona virusom i zakazuje se za 10.05.2021. godine sa početkom u 11:00 časova, tim što i tužilac u slučaju nedolaska na zakazanu raspravu upozorava na posledice izostanka a sve u skladu sa čl. 293 i 298 ZPP…

Tuženi će se ročište održati i to bez njegovog prisustva, tako da se poseban poziv neće slati već ovo rešenje služi kao dokaz o odlaganju i zakazivanju glavne rasprave, kako tužiocu, tako i tuženom- piše u obrazloženju rešenja.

Ovo je dokaz je da je Vladimirovo ročište pomjereno. Znajući a i sve to Vladimir je nastavio da ucjenjue produkciju, bez ikakvog razloga, što je naposlijetku rezultiralo narušavanjem ugovora i diskvalifilacija…

Dešavanja u regionu i u rijaleti ZADRUGA za regionalni portal iBalkan.net prati ADNA Bojadžić

Čitaj još:   NOVI DETALJI UBISTVA MAJKE (35) PETORO DJECE: Uhapšen muškarac (47) koji je noćas nesrećnoj ženi zadao smrtonosne udarce... (foto)

izvor Indormer

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more