IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Veliki meč za “sokole”- Crna Gora večeras sa Norveškom pod Goricom … (foto i video)

“Sokoli” su perfektni nakon dva kola, dok Norvežani ima polovičan skor i u Podgoricu dolaze s namjerom da ostvare trijumf kako bi ostali konkurentni u grupi G…

PODGORICA: Svijet, Sport, vijesti, utorak, 30.03…10.44… PODGORICA: Veliki meč za “sokole”- Crna Gora večeras sa Norveškom pod Goricom … (foto i video)

Najbolji fudbaleri Crne Gore u odličnoj atmosferi i s dosta samopouzdanja dočekuju večerašnji duel protiv Norveške, posljednji u martovskom ciklusu kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

“Sokoli” su perfektni nakon dva kola, dok Norvežani imaju polovičan skor i u Podgoricu dolaze s namjerom da ostvare trijumf kako bi ostali konkurentni u grupi G.

“Nikad se nije dogodilo da se neka ekipa kvalifikuje na jedno veliko takmičenje poslije tri utakmice. Ovo jeste važan meč i za nas i za njih. Mi ćemo biti spremni, igramo na našem terenu, a dolazile su ovdje mnoge velike selekcije, a ne sjećam se da nas je neko lako pobijedio”, kazao je Stefan Savić, koji je potencirao sjajnu atmosferu u timu.

“Svi sanjamo da sa Crnom Gorom igramo veliko takmičenje, ali polako, korak po korak… Snove i nadu, kao i vjeru da možemo, niko ne može da nam zabrani. Imamo zajedništvo, odličnu atmosferu. Sa selektorom se poznajem 15 godina, isto kao i Stevan, znamo kako emotivno doživljava utakmice reprezentacije”, rekao je fudbaler Atletika.

Čitaj još:   VRHUNAC TOPLINSKOG UDARA: Izdato narandžasto upozorenje, vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana... (foto)

Upravo će on biti u čestim duelima sa Erlingom Halandom, zvijezdom Norveške.

“On je svjetski talenat, igrač koji je u fokusu zbog svega što je uradio na početku karijere. Nema mnogo da se priča o njemu, ali bilo bi pogrešno da se priča samo o njemu jer Norveška ima dosta kvalitetnih igrača. Jaka su selekcija, ali i mi imamo šta da pokažemo”, poručio je Savić.

Dijeljenje pravde na meču dodijeljeno je sudijskom timu iz Engleske. Predvodi ga Entoni Tejlor, asistiraju mu Geri Besvik i Adam Nan, dok je četvrti sudija Kreg Pouson.

Meč Crna Gora- Norveška počinje u 20.45 sati…

http://iBalkan.net

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more