IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMNI GRAFIT PODRŠKE VELJI NEVOLJI: U Prijepolju ispisana skandalozna poruka na bedemu… (foto)

Policija je mladića zatekla na licu miesta dok je pisao skandaloznu poruku…

PRIJEPOLJE: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30.03…11.44… SRAMNI GRAFIT PODRŠKE VELJI NEVOLJI: U Prijepolju ispisana skandalozna poruka na bedemu… (foto)

Na potpornom zidu novoizgrađene obaloutvrde i keja u Šarampovu, u dužini od dvadesetak metara napisano je “Grad na Limu tebe voli do kraja se s tobom bori” sa grbom Parizana i potpisom “Grobari Prijepolje”, pa stanovnici smatraju da se aludira na podršku uhapšenom vođi navijača Partizana Veljku Belivuku.

Na licu mjesta, dok je ispisivao grafite, u noći između 25. i 26. marta policija je zatekla mladića starog 17 godina, prenosi “Pink”.

Prema nezvaničnim informacijama, on je priveden u policijsku stanicu u Prijepolju i protiv njega je podneta krivična prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Čitaj još:   TUŽNO I ŽALOSNO, ĐE BI ZA VIKEND: Crnogorci, pokazali đe će boraviti u vrijeme KORONE... (foto)

Za žitelje Prijepolja, prizor je uznemirujući jer, kako kažu, Veljko Belivuk nije nikakav nacionalni heroj koji je nevin sklonjen iza brave, već da je on osvjedočeni nasilnik i osuđenik, koji svoje kriminalne aktivnosti krije iza navijanja za fudbalski klub…

izvor (MONDO)