IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRAMNI GRAFIT PODRŠKE VELJI NEVOLJI: U Prijepolju ispisana skandalozna poruka na bedemu… (foto)

Policija je mladića zatekla na licu miesta dok je pisao skandaloznu poruku…

PRIJEPOLJE: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 30.03…11.44… SRAMNI GRAFIT PODRŠKE VELJI NEVOLJI: U Prijepolju ispisana skandalozna poruka na bedemu… (foto)

Na potpornom zidu novoizgrađene obaloutvrde i keja u Šarampovu, u dužini od dvadesetak metara napisano je “Grad na Limu tebe voli do kraja se s tobom bori” sa grbom Parizana i potpisom “Grobari Prijepolje”, pa stanovnici smatraju da se aludira na podršku uhapšenom vođi navijača Partizana Veljku Belivuku.

Na licu mjesta, dok je ispisivao grafite, u noći između 25. i 26. marta policija je zatekla mladića starog 17 godina, prenosi “Pink”.

Prema nezvaničnim informacijama, on je priveden u policijsku stanicu u Prijepolju i protiv njega je podneta krivična prijava zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Čitaj još:   SARAJEVO: Policija na nogama, usmrtio Almira Škrijelja gdje se krije ubica Sejo Tahirović... (foto)

Za žitelje Prijepolja, prizor je uznemirujući jer, kako kažu, Veljko Belivuk nije nikakav nacionalni heroj koji je nevin sklonjen iza brave, već da je on osvjedočeni nasilnik i osuđenik, koji svoje kriminalne aktivnosti krije iza navijanja za fudbalski klub…

izvor (MONDO)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more