IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: BESIM IBRAHIMOVIĆ SE PRIPREMA ZA POLUMARATON U ISTANBULU

Sportista rekreativac iz kategorije 60+, Novopazarac Besim Ibrahimović priprema se za polumaraton u Istanbulu, koji je zakazan za 4. april.

Pre polaska u Tursku, Ibrahimović je razmenio iskustva sa predsednicom gradskog sportskog saveza i trofejnom atletičarkom Amelom Terzić.

“Intenzivno sam se pripremao Istanbul. Očekujem dobar razultat u starosnoj kategoriji 60+. Verujem da ću predstavljati grad na pravi način”, rekao je Ibrahimović.

On je naveo da ga raduje činjenica da je u Novom Pazaru sve više sportista rekreativaca.

“Na početku nas je bilo malo, a sada se priključuje sve više ljudi. Imamo grupu koja odlično funkcioniše. Treniramo sa atletičarima, družimo se, putujemo”, naveo je Ibrahimović i dodao da je njegov naredni cilj da istrči maraton u Beogradu ili Istanbulu.

Čitaj još:   Gradonačelnik CETINJA Nikola ĐURAŠKOVIĆ, vratio odluku da se MARIJA Vuković proglasi sportistkinjom godine Crne Gore na ponovno odlučivanje... (foto)

Amela Terzić je rekla da Grad Novi Pazar i ovdašnji Sportski savez sve više ulažu u razvoj rekreativnog sporta.

“Trčanje pozitivno deluje na kardiovaskularni sistem, suzbija stres i podmlađuje. Imamo odlične rekreativce i maratonku Teodoru Simović na koju smo ponosni. Pozivam sve da rekreiraju. Ako je nekome teško da trči, može da se oproba u nekom drugom sportu”, zaključila je Terzić.

Minić Miljan RTVNP

foto: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more