IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR TREĆI PUT U FINALU (foto)

SPORT VIJESTI : Polufinale futsal Kupa Srbije

Novopazarski majstori malog fudbala su večeras u dvorani Pendik ubjedljivo, rezultatom 8:0, savladali ekipu KMF Student iz Beograda u utakmici polufinala futsal Kupa Srbije.

Nakon što u četvrtfinalu nisu odigrali utakmicu zbog odustajanja ekipe Aleksinca futsaleri Novog Pazar su u prvom polufinalu dočekali beogradskog trećeligaša koji je u četvrtfinalu načinio podvig i rezultatom 4:1 slavio u meču protiv Zemunskog “Samo pravo” ostvarivši tako najveći uspjeh u svojoj istoriji.

Medjutim, večeras u dvorani Pendik jasno je bilo da se Kup putanja uspjeha Studenata završava. Ekipa Novog Pazara je u potpunosti opravdala epitet favorite i sa pola gasa do vrha napunila mrežu gostiju.

Po tri gola na ovoj utakmici postigli su Ninoslav Aleksić ( 3,9. i 18. minut) i Andreja Stojčevski ( 19,34. i 37. minut) a dva puta se u listu strijelaca upisao i Ensar Redžović (32- i 33. minut).Protivnik u finalu KMF Novi Pazar biće bolji iz dula Loznica grad 2018 i KMF FON Beograd.

Čitaj još:   KATARAKTA, SIMPTOMI I LIJEČENJE... (foto)

Ovo je treći put da su futsaleri Novog Pazara, u svojem Superligaškom životu, izborili plasma u finale futsal Kupa Srbije.

Novi Pazar ima izvanrednu ekipu i nadamo se da će ovoga puta biti treća sreća i da ćemo se svi zajedno radovati.

Feša Karišik Senko Župljanin -FeS Production tim

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more