IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jovica Zindović, je izručen iz Republike Srbije- Crnoj Gori… (foto i video)

Jovica Zindović izručen je danas iz Republike Srbije radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od ukupno 23 godine i tri mjeseca…

BIJELO POLJE: Regija Crna Hronika, vijesti, četvrtak 01.04…15.44… Jovica Zindović, je izručen iz Republike Srbije- Crnoj Gori… (foto i video)

”Službenici Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL– EUROPOL– SIRENE u Sektoru za borbu protiv kriminala su danas uz asistenciju službenika Sektora policije posebne namjene iz Republike Srbije u našu zemlju realizovali transfer i ujedno ekstradicija osuđenog i traženog lica Jovice Zindovića”, navodi se u saopštenju UP.

Jovica Zindović je presudom Višeg suda u Bijelom Polju osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od osam godina zbog krivičnih djela: neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje isprave, a kojom je potvrđena presuda suda u Republici Srbiji kojom je Zindović osuđen za navedena djela u Republici Srbiji.

Čitaj još:   PIJANA PUTNICA, NA LETU ZA TURSKU:"Sve ću da vas pobijem", pokušala da OTVORI VRATA AVIONA... (foto)

”Osim navedenog, imenovani se od strane naših nadležnih organa potražuje radi privođenja na nastavak izdržavanja kazne zatvora u trajanju od petnaest godina i tri mjeseca na koju je osuđen presudom Višeg suda u Bijelom Polju zbog krivičnog djela ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navode iz policije. 

Jovica Zindović je nakon bjekstva iz Zatvora u Bijelom Polju lišen slobode 21. jula 2016. godine u Beogradu po našoj međunarodnoj potjernici u okviru sprovedene istrage ciljanog traganja u saradnji sa nadležnim policijskim organima Republike Srbije.

izvor agencije

Čitaj još:   Požar u izbjegličkom kampu stradalo i ozlijeđeno na desetine osoba... (foto)
PREMIJER OPET PRIJETI!!!

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić ponovo je uputio poruku građanima Crne Read more