IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Slavni košarkaš izbacio sina i ženu zbog LJUBAVNICE iz kuće u 4 ujutru: NBA zvijezda traži test očinstva… (foto i video)

NBA ZVIJEZDA IZBACILA SUPRUGU I SINA IZ KUĆE…

MINESOTA: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti, petak 02.04.2021…10.34…Slavni košarkaš izbacio sina i ženu zbog LJUBAVNICE iz kuće u 4 ujutru: NBA zvijezda traži test očinstva… (foto i video)

Slavni košarkaš Malik Bizli (24) prošle godine dospio je u centar skandala kada se saznalo da je suprugu Montanu Jao (22) prevario sa 22 godine starijom rijaliti zvijezdom Larsom Pipen, inače bivšom suprugom NBA legende Skota Pipena…

Malik Besli, košarkaš Minesote Timbervulvsa podigao je veliku prašinu poslednjih dana, no ne zbog ugovora koji je potpisao, zbog izvansportskih aktivnosti ili preciznije- vanbračnih.

Naime, iako su mu tek 24 godine, za njim lude mnoge žene povezane s NBA svijetom, a zbog jedne takve je učinio i nešto potpuno nezamislivo.

Nakon što je potpisao ugovor od 60 miliona dolara na četiri godine, izbacio je svoju ženu i jednoipolgodišnje djete iz kuće. Razlog, je ljubavnica starija 22 godine.

Čitaj još:   NOVİ PAZAR: SUTRA SVEČANO OTVARANJE PLATOA HATİDŽE MEHMEDOVİĆ-FOTO

Da je varao svoju suprugu Montanu Jao nije tajna, no sada je i uhvaćen i to sa suprugom Skotija Pipena, legende Čikago Bulsa, Larisom.

Viđeni su i kako se u javnosti drže za ruke, a šokirana supruga je zatražila razvod.

Ipak, to nije uticalo na to da se NBA igrač ‘pospe pepelom’ već je izbacio i nju i dijete iz kuće i ostavio javnost bez teksta svojim postupkom. S druge strane, Larisa je u procesu razvoda od bivše NBA zvijezde, javno je priznala da ga je varala s mnogim igračima…

“Kažeš sinu da će biti MALI KRALJ, a nema gdje da živi”…

izvor agencije AP