IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Meteorolog najavio zimu i u aprilu, prognozira i do kad će trajati… (foto)

Nestabilno vrijeme je pred nama, a od subote, 3. aprila, za april mjesec nakon prelaska hladnog frontalnog poremećaja i hladnije od prosjeka…

SARAJEVO: Regija, Putovanje, vijesti, subota 03.04…12.34… Meteorolog najavio zimu i u aprilu, prognozira i do kad će trajati… (foto)

“OVAKO NEŠTO DOGODILO SE I 2003. GODINE…”: Meteorolog Nedim Sladić najavio zimu u aprilu, prognozira i do kad će trajati…

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom pljuskovima. Nešto više padavina očekuje prije podne u sjevernim područjima, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

nedjelja, 04.04.2021. godine
Nestabilne vremenske prilike i značajniji pad temperature, kod hroničnih bolesnika i meteoropata uzrokovaće izraženije tegobe. Također, osjet hladnoće će se pojačati, usljed većeg sadržaja vlage u zraku, te konstantnog sjevernog strujanja. Poželjno je biti oprezniji, prikladno se odjenuti i umanjiti aktivnosti. Sa poslijepodnevnim satima, opšta slika blago će se poboljšati.

Čitaj još:   RUSIJA PRETI BIH ZBOG PODRŠKE UKRAJINI: Budite razumni inače biće te odgovorni za sve posedice... (foto, video)

Nestabilno vrijeme je pred nama, a od subote, 3. aprila, za april mjesec nakon prelaska hladnog frontalnog poremećaja i hladnije od prosjeka, temperature zraka će do 10. aprila biti niže od prosjeka…

Izračuni su skloniji zimskom scenariju u prvoj dekadi aprila, u skoro sličnoj mjeri i u gotovo iste dane kao 2003. – prognozirao je meteorolog Nedim Sladić.

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more