IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČEDA U SKLADNOM BRAKU VEĆ DVIJE DECENIJE: Ovo su supruga i djeca Jovanovića!(foto)

Da Čeda Jovanović ima veoma zgodnu i lijepu suprugu – to je odavno poznato, a evo kako izgleda kompletna šestočlana, srećna porodica.

Moglo bi se reći da je supruga Čede Jovanovića srećna žena i da živi kao holivudske zvjezde.

Jelena Jovanović, inače kćerka uglednog beogradskog pedijatra, udata je za našeg političara već više od dvije decenije i imaju četvoro djece, koja nose pomalo neobićna imena. Najstariji sin dobio je ime Mihajlo Lajf,  a kćerke su Jana HartZora Fejt i Anđelija Fej.

Dok prosečna žena u Srbiji pada s nogu pokušavajući da uskladi poslovne obaveze sa odgajanjem djece i, što bi rekle naše bake, brigom o kući, Jelena Jovanović, supruga lidera LDP, očigledno nema tih problema. Iako je direktor firme (doduše sopstvene) i ima četvoro djece, nema tih problema.

Jelena uz sve navedene obaveze stiže i da svakodnevno vježba, odmara se na rijeci ili putuje po svijetu sa suprugom.

Iako je rodila četvoro djece, Jelena izgleda veoma atraktivno. Ima veoma zgodno tijelo, noge modela, trbušnjake…

Čitaj još:   MILO Đukanović i ČEDA Jovanović NOSILI TABUTE žrtava genocida u SREBRENICI... (video)

Poznato je da par voli da ljeta provodi na grčkom ostrvu Mikonos, a za Čedinu ženu nema stajanja čak ni na odmoru. Dok bi većina turista dane na ovom prelijepom grčkom ostrvu provodila u izležavanju na plaži ili u šetnji, Jelena ne dangubi, već i tamo naporno vježba, kako bi održala savršenu liniju, u šta smo mnogo da se uvjerimo mnogo puta, zahvaljujući njihovim objavama na društvenim mrežama.

Iako su već dvije decenije u braku, Čeda i Jelena i dalje razmjenjuju nježnosti kao na početku veze. U prilog tome govore i mnogi postovi i fotogtafije na društvenim mrežama, koje političar posvećuje svojoj supruzi.

Jelena je bila veoma zabrinuta prije nekog vremena, kada je njen suprug bio drugi put hospitalizovan zbog komplikacija izazvanih korona virusom, i izjavila je tada da je to jedan od najtežih perioda koje je porodica proživjela. Jovanović se, na sreću, uspješno oporavio i vratio porodičnim i partijskim obavezama.

izvor: stil.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more