IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“DF” KREĆE U REKONSTRUKCIJU VLADE: Traže podršku od Bošnjačke stranke i Albanske liste… (foto)

Demokratski front od danas će krenuti u proces rekonstrukcije Vlade Zdravka Krivokapića, stoga upitna je dalja podrška ekspertskoj vladi, saznaje Standard…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak. 05.04…15.15…  “DF” KREĆE U REKONSTRUKCIJU VLADE: Traže podršku od Bošnjačke stranke i Albanske liste… (foto)

Prema informacijama portala Standard.co.me, DF će na pregovore o rekonstrukciji pozvati Bošnjačku stranku i Albansku listu, od kojih će tražiti podršku.

Planiraju da rekonstrukcijom vlade formiraju 18 ministarstava.

Takođe, kako saznaje Standard, oni će tražiti od predsjednika Skupštine Alekse Bečića, da sve zakone koje su predali stavi na dnevni red.

Podsjetimo, danas je u Skupštini Crne Gore održan sastanak lidera stranaka parlamentarne većine.

Tema je bila prevazilaženje političke krize i kako su kazali iz DF- a, brza i temeljita demontaža Demokratske partije socijalista po dubini.

Čitaj još:   Šehović: Petnaest ljudi nas je napustilo danas, autobusi sa glasačima vratili se iz Nikšića za Srbiju, pa bi sad i da zatvorite granice? (foto)

Sastanku prisustvuju Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Milan Knežević, Vladan Joković, Momo Koprivica, Dritan Abazović, Miodrag Lekić, Goran Danilović, Srdjan Pavićević, Maksim Vučinić i Marko Marko Milačić...

Izvor Standard.co.me