IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U PROGRAMU UŽIVO ZBOG MILOŠEVIĆA: Žustra rasprava advokata i novinara… (foto)

“Ti da prestaneš da me prekidaš! Ne otvaraj usta!”

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak. 05.04.2021…00.15… HAOS U PROGRAMU UŽIVO ZBOG MILOŠEVIĆA: Žustra rasprava advokata i novinara… (foto)

Emisija “Hit tvit” na TV Pink večeras je sve vrijeme bila na ivici incidenta, jer su sagovornici, Nebojša Čović, advokat Toma Fila i Zoran Ostojić vrlo brzo poslije razgovora o seriji “Porodica” ušli u žučnu raspravu.

Sledile su oštre replike sa svih strana, a voditeljka Verica Bradić je sa istim krajnjim naporom pokušavala da održi mir, a vika se nastavljala i kada su gosti isključivani iz programa zbog reklama.

Serija je fikcija. Oni prikazuju u seriji kako je Milošević odbio da da iskaz istražnom sudiji i da je zato sve to nastalo. Ja sam donio ovde svoju knjigu u kojoj piše sve ono što je potrebno da ne bi slučajno nestali papiri. Doneto je rešenje o određivanju pritvora. Ne može istražni sudija da postupa pre nego što postoji zahtev tužioca da se pokrene istraga”, počeo je priču Fila, ali ga je usred toga prekinuo Ostojić.

“Ti da prestaneš da me prekidaš! Ne otvaraj usta!”, viknuo je advokat na njega, pa nastavio priču.

“Milošević je izručen u Hag, protivno odluci ustavnog suda, a da bi se dobile dodatne pare. Zašto nisu u zatvoru svi oni koji su prekršili garancije da neće biti izručeni Hagu? Da je Milošević znao da neće biti izručen, ne bi ni tražio garancije. 50 miliona dolara su osnov zašto je uhapšen, nije postojao zahtev istražnog tužioca, nikakav zahtev nije dostao, nego su mangupski pokušali da ga nasamare i odvedu”, kaže Fila i tvrdi da Milošević uprkos svim istim kazivanjima- nije znao da će ga poslati u Hag

Čitaj još:   MENSUR BEZ DLAKE NA JEZIKU- NOĆI KOJE JE PROVEO SA MAJOM MARINKOVIĆ SU... (foto)

Novinar Zoran Ostojić je nastavio da prekida advokata dok je govorio, a kada je dobio riječ govorio je suprotno od njega, da je Milošević znao da će biti uhapšen, da je on počinio mnogo dijela, da nije istina da su uzeli novac za njegovo izručenje Hagu. Fila mu je odgovorio.

“To što ti pričaš, Ostojiću, je bezobrazluk. Zašto Milutinović nije otišao sam? Nije istina da je u kući bilo naoružanih ljudi. Pa pečat Vlade su doneli tada u kesi, samo da se što pre potpiše”, rekao je Fila, a onda se prekrstio zbog reči Zorana Ostojića.

(Mondo)

ZAVIJORIĆE SE Najveća crnogorska zastava 21. maja… (foto i video)

Dimenzije zastave impresivne su– 100× 50 metara, a njena težina biće Read more

Dnevni horoskop za 22. april 2021. godine…

Dnevni horoskop za 22. april 2021.godine: Jarac očekuje miran period, Read more