IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. april 2021. godine

Ovan nervozan, Bik zadovoljan finansijama, Blizanci dobro, isplativ put za Raka, uspejh za Lava, Djevica nepodnošljiva, Vaga osjeća nepravdu, tajna veza pred Škorpijom, strastven dan za Strijelca, Jarac hladan, Vodoliji dan za ljubav, a Ribe se ističu. Ovo je dnevni horoskop za 07. april 2021. godine.

OVAN

Prilično ste samouvjereni. Pravite nove poslovne planove i krećete u realizaciju istih. Očekujete brz uspjeh. Zadovoljni ste odnosom sa bračnom partnerkom. Skloni ste infekcijama. Glava i bubrezi su jako osjetljivi.

BIK

Prilično ste vrijedni i ambiciozni. Svu svoju energiju usmjeravate na posao. Zadovoljni ste postignutim razultatima. Očekuju vas izazovi vezani za bračni odnos. U ovom odnosu postoji i treća osoba. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Pričuvajte se kolega. Moguć je veći sukob sa njima. Nisu svi prijateljski raspoloženi prema vama. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo koje će jako brzo da preraste u vezu. Zdravlje je stabilno.

RAK

Očekuje vas dobijanje nove poslovne ponude ili veći poslovni uspjeh. U svakom slučaju bićete zadovoljni poslovnom situacijom. Prilično ste optimistični kada je odnos sa bračnim partnerom u pitanju. Osjećate se odlično.

LAV

Izuzetno ste zadovoljni kako se posao odvija. Imate odgovoran stav prema obavezama. Bračni partner je neraspoložen, ali vi to ne primjećujete jer ste fokusirani na karijeru. Mogući su problemi sa kostima.

DJEVICA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da ste upali u rutinu koja vam ne odgovara. Želite promjene. Prezadovoljni ste kako se veza razvija i vidite sebe u budućnosti sa partnerom. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

Čitaj još:   UKUS KOJI ZNATE: Raffaelo kuglice na način kako ih prave naše nane... (foto)

VAGA

Ukoliko se bavite kreativnim poslom maksimalno ste posvećeni svom stvaralaštvu. Ukoliko niste umjetnik koncentracija vam je loša. Prezadovoljni ste bračnim odnosom, ali vas to ne sprečava da tajno flertujete. Moguća je infekcija.

ŠKORPIJA

Koncentracija vam nije jača strana tako da ste skloni pravljenju grešaka. Imate odličnu saradnju sa strancima. Bračni odnos ulazi u krizni period. Počinjete da sumnjate u vernost partnera. Glava je osjetljiva.

STRIJELAC

Vrijedni ste, odgovorni i prezadoovljni situacijom na polju. Očekuje vas priliv novca tako da vam prija osjećaj finansijske sigurnosti. Pred vama je novo poznanstvo koje će jako brzo da preraste u strastvenu vezu. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Pravite nove poslovne planove u hodu i krećete odmah sa njihovom realizacijom. Bračni partner se oslanja na vaše finansije i prilično je zadovoljan sumom novca koju ste mu dali. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Očekuje vas kraći poslovni put na kome odlično prolazite. Sastanak se odvija u radnoj i optimističnoj atmosferi. Postižete svoje ciljeve. Bračni partner je sklon tajnom flertu. Zdravlje je dobro. Prija vam rekreacija.

RIBE

Očekuje vas finansijski priliv. Vrijedni ste. Na poslovnom sastanku dominirate i postižete uspjeh. Imate utisak da je bračni partner previše okupiran finansijama, a da vas zapostavlja. Mogući su problemi sa bubrezima.

Čitaj još:   SANDŽAK: Uhapšeno pet muškaraca, prebili braću u centru Tutina... (foto)

http://ibalkan.net

DRITAN SE UDVARAO DJEVOJCI, ona ga snimala: ”OPASAN SI- NEĆEMO U RAT DA IDEMO”(video)

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović ponovo je u centru zbivanja. Read more