IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIJEST KOJA JE RASTUŽILA SABORCE: Preselio na Ahiret komandant sarajevske jedinice “Igman 55” Nermin Sukić Bela… (foto)

Obavještavamo sve suborce da je naš brat, komandant, prijatelj, veliki patriota Nermin Bela Sukić preselio na bolji svijet– objavile su Zelene beretke Sarajevo…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak.08.04.2021…12.45… VIJEST KOJA JE RASTUŽILA SABORCE: Preselio na Ahiret komandant sarajevske jedinice “Igman 55” Nermin Sukić Bela… (foto)

Saborci se emotivnim porukama opraštaju od komandanta sarajevske jedinice “Igman 55”.

U Sarajevu je preselio na Bolji svijet Nermin Sukić Bela.

Ova vijest rastužila je brojne njegove saborce, koji se emotivnim porukama opraštaju od komandanta sarajevske jedinice Igman 55.

Obavještavamo sve naše suborce da je naš brat, komandant, prijatelj, veliki patriota Nermin Bela Sukić preselio na bolji svije – i to sve na svom profilu na Facebooku objavile su Zelene beretke Sarajevo.

O Beli je za medije govorio saborac i prijatelj Zijad Redžić Zizi. Bela je bio pravi vođa i čovjek velikog srca. U početku agresije na našu domovinu BiH bio je komandant specijalne jedinice Igman 55 koja je branila Hrasno Brdo.

Čitaj još:   ANKARA: Turske snage izvele žestoke napade na uporišta terorista PKK/YPG-a na sjeveru Sirije...

U početku je imao na raspolaganju oko 50 boraca i baza nam je bila u jednom restoranu. Poslije nam je baza bila i to u osnovnoj školi Petar Dokić, kada je naš Bela sa dosta uspjeha vodio više od 500 borac, kaže Zijad Redžić Zizi.

izvor Faktor.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more