IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKI OBRAZ PORUČUJE: NE IGRAJ SE OGNJEM RUKOLJUBE!

”Krivokapiću, idi dok je vrijeme i ne čini zulum’

Tek što je s teškom mukom predložio da se smijeni jedan od njegovih apostola, ministar pravde Leposavić koji ne priznaje genocid u Srebrenici, po svemu u promišljanju isti kao i on sam, premijer Zdravko Krivokapić ima namjeru da mijenja demografsku strukturu stanovništva u Crnoj Gori, navode iz NVO Crnogorski obraz.

On će sjutra predložiti Vladi da usvoji Odluku o crnogorskom državljanstvu, tako što će omogućiti da još dvadesetah hiljada Srba iz Srnije, Bosne i Hercegovine i Rusije, koji su državljani tih država, a u Crnoj Gori imaju privremeni boravak, imaju pravo glasa u našoj zemlji dobijenjam crnogorskog državljanstva.

Zna se što to znači. Rukoljub i njegovi nalogodavci su pronašli inženjerig za nestanak Crne Gore. Na izborima će moći da glasaju Srbi koji imaju nekakvo porijeklo iz Crne Gore, bez stalnog boravka u našoj zemlji. To je ujedno i priprema za popis kojim, kako su javno kazali srbijanski funkcioneri iz aktuelne vlasti, žele da smanje broj Crnogoraca i povećaju Srba, čime bi jednostavno mogli da izbrišu Crnu Goru iz registra suverenih država.

Na sve to pristaje sramna i izdajnička tvorevina URA sa Abazovićem na čelu i Vijestima u začelju. Oni misle da će prodajući sopstvenu državu ušićatiti još više i oteti koliko im god treba. Neće moći, poručujemo mini pendreku. Crnogorci neće dozvoliti da im se otme država i proda tuđinu. Ustaće svim demokratskim sredstvima u njenu odbranu. Ako treba i dan i noć na ulice. Neće ništa više funkcionisati u Crnoj Gori, jer ova sramota, otimačina i pljačka crnogorskog identiteta je neprihvatljima.

Čitaj još:   SARAJEVO: Centralna bajramska svečanost u Gazi Husrev- begovoj džamiji... (foto)

A kako mali pendrek radi i kakva je to nakaradna demokratija koju on zastupa viđelo se na ponovljenim izborima u golijskom selu Javljen, u nikšićkoj opštini. Dritanu je trebalo još 32 glasa kako bi oteo mandat DPS-u. Na izborima 14. marta URA nije dobila ni glasa i to je prava slika raspoloženja mještana prema njima. A onda za ponovljene kreće hajka. Akcija Dritan je bila u punom zamahu i od nule, koja su svakako, URA stiže do 28. Ali fali 4 glasa. Greota! Nijesu uspjeli sve da kupe, potkupe.
Pitanje je za državnog tužioca što ćuti na ovako očiglednu političku korupciju? Što ne reaguje međunarodni faktor koji je podržao ove hajduke a time i hajdučku politiku i isto takvu vlast.

Crnogorski obraz svima poručuje: Ne igrajte se ognjem. Nećemo vam dati da rušite državu. Nećete je paliti i suturati u provaliju, kako ste naumili. Ima u antifašističkoj Crnoj Gori dovoljno rodoljuba, patriota i časnih ljudi koji će stati u odbranu njene časti i poštenja.
Vjerujte, nasrćući na Crnu Goru, samo se opeći možete.

Krivokapiću, idi dok je vrijeme i ne čini zulum. Povedi i pendrečića sa sobom a i one nazovi Crnogorce iz URE koji su jeftino prodali i predali klerofašistima našu Crnu Goru.

Čitaj još:   Poznati crnogorski doktor nakon primanja vakcine protiv koronavirusa: "STEKAO SAM PUNI IMUNITET...":

Neće moći gospodo, poručujemo vam iz slobodarskog Nikšića, kaže se u saopštenju koje potpisuje Crnogorski obraz.

izvor: analitika.me

MJERKA LI DRITAN PRMIJEROVU FOTELJU?

Ne samo da postupcima, odlukama, kontrolom svega što radi Vlada, Read more

Nikčević: CILJ Vlade Krivokapića– nestanak CRNE GORE ili njeno pretvaranje u Republiku Srpsku…

"Abazović ne popušta, on izvršava zadatke" Ugledna novinarka Tamara Nikčević Read more