IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN JASAN: URA će glasati za razrješenje ministra pravde Leposavića …(foto i video)

Potpredsjednik Vlade i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da će ta partija glasati za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda.08.04.2021…14.45… DRITAN JASAN: URA će glasati za razrješenje ministra pravde Leposavića…(foto i video)

Potpredsjednik Vlade i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović poručio je da nema informaciju da će Leposavić u petak podnijeti ostavku, kako su prenijeli pojedini mediji, i istakao da bi on to uradio da mu je premijer tražio.

DRITAN Abazović i ostali lideri stranaka parlamentarne većine nastavili su danas razgovore o eventualnim promjenama u Državnom tužilaštvu.

Nakon sastanka, Abazović je kazao da je parlamentarna većina blizu konačnog rješenja za tužilačke zakone.

“Mislim da smo blizu konačnog rješenja vezano za predloge zakona o tužilaštvu, biće i još nekih korekcija, ali apsolutno ostajemo posvećeni onome što su bili zahtjevi i EK i preporuke VK“, kazao je Abazović.

Iz Demokratskog fronta su poručili da su dobili ponudu koja je načelno prihvatljiva. Lider tog političkog saveza, Andrija Mandić, da im ponuda omogućava da dobiju “ono što su željeli”.

Čitaj još:   Dr KON O NAGLOM SKOKU ZARAŽENIH: Trostruko veći broj slučajeva, treba ispitati JEDNU STVAR... (foto i video)

“Dobili smo ponudu koja nam omogućava da dobijemo ono što smo željeli, da se to važno tijelo za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, a mislimo na Tužilaštvi i na VDT i Specijalno da se upodobi, i kadrovski osnaži kako bi se vodila borba protiv organizovanogh kriminala i korupcije, a da istovremeno naši partneri iz većine dobiju podršku od strane važnih međunarodnih adresa da bude upodobljeno sa preporukama EK”, kazao je Mandić. 

izvor rtcg.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more