IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO SE ČEDA JOVANOVIĆ: Poručio nakon poziva da će biti priveden… (foto i video)

Kroz medije sam dobio informaciju da izbjegavam suđenje, a zašto bih to radio kad sam sve postupke u tom slučaju pred Upravnik sudom dobio- pita Čeda Jovanović…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda.08.04.2021…00.45 OGLASIO SE ČEDA JOVANOVIĆ: Poručio nakon poziva da će biti priveden… (foto i video)

POZIV za ročište sam dobio prije dva sata, pa me veoma zanima ko je izvor za tu informaciju- kaže lider LDP Čedomir Jovanović povodom vijesti da je Treće osnovno javno tužilaštvo izdalo nalog za njegovo privođenje.

Nalog je izdat jer, kako se navodi, već duže vrijeme izbjegava dolazak u tu instituciju da, da iskaz.

Samo neki sat nakon što sam prvi put dobio poziv, pojavljuje se ova vest. Ni do sada nisam izbegavao pozive već sam, što cela zemlja zna, prethodni put bio u bolnici- navodi Jovanović.

On tvrdi da je u poslednje vrijeme bilo više slučajeva koje tumači kao provokacije.

Bio sam na poslovnom sastanku kada su četiri policijska automobila zaletela na moje obezbjeđenje koje je iz MUP- a. Nakon što su puni sat vremena držalu blokirano pola Voždovca rekli da je po sredi greška. Od kada je počela da se emituje serija”Porodica”bilo više provokacija. Ovo je želja da me isprovociraju i konfrontiraju s Vučićem koji nema veze s onim što se dogodilo. Mesecima traje ova agonija s tim da je sada intenzivirana – navodi Jovanović.

Poziv koji je datiran 24. juna ove godine i lider LDP će se, kako kaže, uredno odazvati.

Čitaj još:   BEOGRAD, LOPOVI, ODJEKUJE PARLAMENTOM: Došao u žutom prsluku, CIRKUS u Skupštini...

Ja sam 24 sata s policijom. I preko njih su mogli da mi uruče poziv. Kroz medije sam dobio informaciju da izbegavam suđenje. A zašto bih to radio kad sam sve postupke u tom slučaju pred Upravnik sudom dobio – pita Jovanović i kaže da je namera onih koji ovo čine da on izađe i kaže kako ga Aleksandar Vučić maltretira kao Slobodan Milošević nekad – zaključuje Čedomir Jovanović...

Izvor Agencije

Živković: Opasni planovi naših oslobodilaca… (foto)

Miodrag Živković, jedan od osnivača GI 21.maj i bivši predsjednik Read more