IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. april 2021. godine

Težak dan za Ovna, odličan dan za Bika, Blizanci nemaju teškoće, Rak uživa, Lav opretećen brigama, Djevica nezadovoljna, novac za Vagu, Škorpija radi sve više, Strijelac dobro, Jarac napreduje, Vodolija puna ideja, a Ribe imaju ljubav. Ovo je dnevni horoskop za 09. april 2021. godine.

OVAN

Nadređena osoba planira započinjanje novog poslovnog projekta i obavještava vas koja su njena očekivanja kada ste vi u pitanju. Odnos sa emotivnim partnerom je harmoničan, a partner insistira na susretu. Zdravlje je stabilno.

BIK

Pred vama je nova poslovna ponuda. S obzirom da zvuči kao dobra prilika temeljno je razmatrate. Očekuje vas ozbiljan razgovor sa voljenom osobom o finansijama. Mogući su problemi sa genitalijama.

BLIZANCI

Prilično ste tajnoviti kada su finansije u pitanju. Očekuju vas finansijske transakcije, ali tajnog karaktera. Pokušavate da izbalansirate vrijeme koje posvećujete poslu da ne bi išlo na štetu vremena provedenog sa partnerom. Skloni ste infekcijama.

RAK

Imate jako puno obaveza, ali sve uspjevate da odradite na vrijeme. Prekidate vezu bez ikakve mogućnosti da je ikad nastavite. Sigurni ste da vas je voljena osoba prevarila. Mogući su problemi sa alergijama ili hormonima.

LAV

Očekuje vas priliv novca. Pravite nove poslovne planove za koje vjerujete da će se finansijski isplatiti. Imate simpatiju sa kojom komunicirate, ali druga strana nije sigurna šta tačno želite od nje. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   Iznad oblaka u letu za Beograd smeta im himna: Mandiću i Kneževiću IZAĐI te poručili crnogorski rukometaši… (foto i video)

DJEVICA

Na poslu vas očekuju teškoće koje ne uspjevate da riješite. Prilično ste demotivisani zbog toga. Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Druga strana vam djeluje prilično zagonetno i želite da je bolje upoznate. Pritisak je sklon oscilacijama.

VAGA

Koncentracija vam je prilično slaba. Djeluje kao da ste izgubili nit i da ne znate šta je poslovni cilj. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Zabrinuti ste zbog finansija. Zdravlje je osjetljivo. Mogući su problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Budite obazrivi prilikom saradnje sa inostranim saradnicima. Ne samo da nisu iskreni, nego bi mogli da vas prevare. Ulazite u novu vezu a da drugu stranu niste dobro upoznali. Skloni ste zdravstvenim problemima.

STRIJELAC

Zadovoljni ste situacijom na poslu: imate jako puno obaveza, ali kako ste vrijedni i posjedujete znanje sve odrađujete na kvalitetan način. Veza se naizgled lijepo razvija, ali oboje tajno flertujete. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Odličan je dan za poslovne dogovore bilo da su kolege u pitanju ili poslovni saradnici iz inostranstva. Imate utisak da vas je partnerka idealizovala i da ne primjećuje kako se osećate. Osjetljivi ste. Generalno treba da pripazite na zdravlje.

VODOLIJA

Koncentracija vam je loša. Pravite planove bez ikakvog osnova koji nikad neće biti realizovani. Pred vama je zanimljivo poznanstvo sa starijom ili zrelom osobom. Skloni ste problemima sa stomakom, glavom, bubrezima.

Čitaj još:   ŽIKA JAKŠIĆ POZITIVAN NA KORONA VIRUS: Saša Popović potvrdio u emisiji UŽIVO... (foto i video)

RIBE

Zanimaju vas poslovi koji prvenstveno doprinose poboljšanju finansija. Ukoliko ste u potrazi za sponzorom uspostavljate dogovor o donaciji. Skloni ste sanjarenju i ne vidite partnera na objektivan način. Zdravlje je preosjetljivo.

http://ibalkan.net

ZAVIJORIĆE SE Najveća crnogorska zastava 21. maja… (foto i video)

Dimenzije zastave impresivne su– 100× 50 metara, a njena težina biće Read more