IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UČENICI U ŠOKU: POSLJEDNJI POZDRAV ZA DVIJE UČITELJICE… virus bio jači

Učionice pune znatiželjnih i veselih dječjih pogleda zamijenile su vječnom tišinom. Obje su bile borci i vrijedne djelatnice naše škole. Toliko kontrasta u osobnostima, a opet toliko toga istog. Vesna bješe glasna, Željka tiha, obje nasmijane…,stoji u dirljivom oproštaju koji je uputila Druga osnovna škola Široki Brijeg.

Slučaj koji se ovih dana dogodio u Širokom Brijegu, tačnije, Drugoj osnovnoj školi, pogodio je cijelu lokalnu zajednicu.

Dvije prosvjetne radnice preminule su u istoj sedmici, a kako su nam rekle njihove kolege, Željka Soldo i Vesna Galić su preminule od posljedica zaraze koronom.

Prijatelji i kolege se na društvenim mrežama opraštaju od njih.

– Ne stigosmo se oporaviti ni od prvog šoka, a već stiže drugi. Jučer smo na vječno počivalište ispratili kolegicu Vesnu Galić, a već sutra nas čeka ispraćaj kolegice Željke Soldo.

Bez pozdrava, na vrhuncu karijere dvije prosvjetne djelatnice napustile su nas; prerano, neočekivano, nepojmljivo. Učionice pune znatiželjnih i veselih dječjih pogleda zamijenile su vječnom tišinom. Obje su bile borci i vrijedne djelatnice naše škole. Toliko kontrasta u osobnostima, a opet toliko toga istog. Vesna bješe glasna, Željka tiha, obje nasmijane…

Čitaj još:   ANTO, likvidirao Džemala Mahmića KIK- BOKSERA iz ZENICE: Policija cijelu noć pregovarala sa MMA borcem... (foto)

Vi ste, drage kolegice, svoju misiju u ovoj Dolini suza odradile. Hvala vam na svemu. Počivajte u miru Božjem! Ovo je posljednji pozdrav, posljednje zbogom od vaše Druge osnovne škole Široki Brijeg. Vaša imena upisana su zlatnim slovima u srca svih nas, napisale su njihove kolege.

izvor: SB

TEŠKA NESREĆA: Kamion udario u zaštitnu ogradu, ima mrtvih! (foto)

Nesreća se dogodila oko 11.40 časova, naveli su u MUP- Read more