IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UČENICI U ŠOKU: POSLJEDNJI POZDRAV ZA DVIJE UČITELJICE… virus bio jači

Učionice pune znatiželjnih i veselih dječjih pogleda zamijenile su vječnom tišinom. Obje su bile borci i vrijedne djelatnice naše škole. Toliko kontrasta u osobnostima, a opet toliko toga istog. Vesna bješe glasna, Željka tiha, obje nasmijane…,stoji u dirljivom oproštaju koji je uputila Druga osnovna škola Široki Brijeg.

Slučaj koji se ovih dana dogodio u Širokom Brijegu, tačnije, Drugoj osnovnoj školi, pogodio je cijelu lokalnu zajednicu.

Dvije prosvjetne radnice preminule su u istoj sedmici, a kako su nam rekle njihove kolege, Željka Soldo i Vesna Galić su preminule od posljedica zaraze koronom.

Prijatelji i kolege se na društvenim mrežama opraštaju od njih.

– Ne stigosmo se oporaviti ni od prvog šoka, a već stiže drugi. Jučer smo na vječno počivalište ispratili kolegicu Vesnu Galić, a već sutra nas čeka ispraćaj kolegice Željke Soldo.

Čitaj još:   Stravičan udes: Dvoje poginulo, šestero povrijeđenih... (foto)

Bez pozdrava, na vrhuncu karijere dvije prosvjetne djelatnice napustile su nas; prerano, neočekivano, nepojmljivo. Učionice pune znatiželjnih i veselih dječjih pogleda zamijenile su vječnom tišinom. Obje su bile borci i vrijedne djelatnice naše škole. Toliko kontrasta u osobnostima, a opet toliko toga istog. Vesna bješe glasna, Željka tiha, obje nasmijane…

Vi ste, drage kolegice, svoju misiju u ovoj Dolini suza odradile. Hvala vam na svemu. Počivajte u miru Božjem! Ovo je posljednji pozdrav, posljednje zbogom od vaše Druge osnovne škole Široki Brijeg. Vaša imena upisana su zlatnim slovima u srca svih nas, napisale su njihove kolege.

izvor: SB

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more