IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BILA OLIČENJE LJEPOTE, DANAS KOPA PO KONTEJNERIMA: Manekenka živjela život iz bajke, a brak sa NJIM ju je uništio… (foto i video)

Bila je model i fitnes instruktorka, a nakon kraja braka, u kom je trpjela nasilje, doživjela je nervni slom, i počela da se…

LOS ANĐELOS: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 20.04.2021…20: 59… BILA OLIČENJE LJEPOTE, DANAS KOPA PO KONTEJNERIMA: Manekenka živjela život iz bajke, a brak sa NJIM ju je uništio… (foto i video)

Bivša manekenka Loni Vilison, nekadašnja supruga Džeremija Džeksona, zvijezde “Čuvara plaže”, danas je daleko od zanosne ljepotice koja je žarila i palila Holivudom, a nove slike teško je gledati.

Nakon što je se dve godine vodila kao nestala, konačno je pronađena na ulicama Los Anđelesa u oktobru prošle godine, gdje živi kao beskućnica, a njene fotografije su rastužile javnost.

Loni je na slikama neprepoznatljiva, a paparaci su je snimili kada se nasmijala strancu koji joj je dao hranu, a na fotografijama koje je The Sun objavio, jasno se vidi da joj nedostaju prednji zubi.

Nove potresne fotografije uslijedile su samo nekoliko mjeseci nakon što je snimljena kako u potrazi za hranom kopa po kontejneru.

Loni je u ranijem intervjuu za The Sun priznala da je u problemu, i otkrila im da je završila na ulici nakon što je doživjela nervni slom. Još jedna od Džeremijevih bivših, Sindi Kovacs, prokomentarisala je za britanski tabloid da je glumac odbio da pomogne bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

“Veoma je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj je bila potrebna”, rekla je Sindi i dodala da joj je muka od načina na koji se Džekson ponašao prema njoj.

Bivša manekenka bila je udata za Džeremija od 2012. do 2014. god, a zatim je nestala 2018. god kada su prijatelji pokušali da je nagovore da ode u kliniku za odvikavanje kako bi se pozabavila mentalnim problemima i zavisnošću od kristal meta. Njen brak je propao nakon niza svađa pod dejstvom alkohola. Nakon poslednjeg sukoba, Džeremi ju je napao, a Loni je završila izgrebana, u modricama i sa dva slomljena rebra.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. oktobar 2021. godine

Počela je da se drogira i od tada se borila sa zavisnošću od meta i alkohola i bavila se problemima mentalnog zdravlja.

Ipak, u intervjuu za “The Sun”, Loni je rekla da razlog cijelokupne situacije nije ni njen bivši suprug, kao ni droga i slično, već “neki veoma loši ljudi”.

Nastavila je: “Čak i ako bih mogla da zatražim pomoć, niko ne može mnogo da učini… Udarila me je struja prije nego što sam prije devet mjeseci prvo i postala sam Beskućnik , pa ne mogu da ostanem u jednom mijestu.”

“Ne mogu da živim u zgradi, ne mogu da živim u domu, ne mogu nigde da živim, jer moram stalno da se krećem.”

Dodala je: “Neću da zabrljam tuđi život jer su to drugi ljudi uradili meni, jednostavno moram da sačekam i vidim šta će se dogoditi kako i vrijeme bude odmicalo.”

Čitaj još:   VRIJEME KOJE NAS OČEKUJE: Ide blagi rast temparature... (foto)

37- godišnja bivša fitnes manekenka pronađena je u oktobru nakon što je dvije godine bila nestala, a četiri godine je bila beskućnica, i kaže da je njena trenutna situacija rezultat neprijateljske politike prema svim onima koji doživljavaju beskućništvo.

U intervju za Tmi.buzz, na pitanje kada je poslednji put razgovarala sa bivšim suprugom, Loni je odgovorila: “Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne.”

Mogu da živim sama. Ovde imam sve što mi treba”, rekla je Vilisonova i dodala, “zapravo nikoga nije briga za mene i ne želim da ih vidim, niti želim da iko vidi mene”.

Poslednji put je viđena dok je lutala ulicama Santa Monike u potrazi za hranom…

Izvor Wandent

KVALIFIKACIJE ZA SP 2023: Velika pobjeda Zmajeva u Bugarskoj… (foto, video)

SLAVLJE U BOTEVGRADU: Izabranici selektora Vedrana Bosnića u gostima su Read more

Dnevni horoskop za 30. novembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

PITANJE: Zašto Vučić ne hapsi svoje kriminalce i batinaše? (foto, video)

Više desetina građana uhapšeno je prilikom protesta širom Srbije, jedina Read more