IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Fener bez trenera i šesterice igrača protiv ”armejaca” CSKA u Moskvi… (foto i video)

TURSKI gigant sa aziske strane Bosfora Fener mora se ruskim ”armejcima” suprotstaviti bez stratega Igora Kokoškova, kao i igračima i to Džerela Edija, Bobija Diksona, Edgarasa Ulanovasa i Yigita Onana…

ISTANBUL- MOSKVA: Svijet, Sport, Vijesti, srijeda, 21.04.2021…13: 39…  ISTANBUL: Fener bez trenera i šesterice igrača protiv ”armejaca” CSKA u Moskvi… (foto i video)

Plej- off Eurolige, dan 2: Fener na CSKA bez Kokoškova i šesterice igrača…

Fenerbahče će dvije uvodne utakmice četvrtfinalne serije Eurolige protiv CSKA u Moskvi odigrati bez glavnog trenera i šesterice igrača.

Naime, koronavirus je zadao ozbiljan udarac klubu iz Istanbula pred mečeve sezone u elitnom takmičenju.

Fener će se ”armejcima” suprotstaviti bez stratega Igora Kokoškova, te Džerela Edija, Bobija Diksona, Edgarasa Ulanovasa i Yigita Onana.

Zbog povrede nema Jana Veleslija, baš kao ni Dišona Pjera.

Armejci, “večni” učesnici završnog turnira koji su uz velike amplitude, neočekivane za njih, ipak izborili prednost domaćeg terena u četvrtfinalu Eurolige, dočekaće Fenerbahče (20 časova).

“Obadvije ekipe poseduju iskustvo i tradiciju plej- offa, tako da će to biti veliki izazov i za nas i za njih. Mnogo smo se borili da dođemo do ove pozicije. Biće to veliki izazov za nas”, šturo je pomoćni trener Fenerbahčea Erdem Can najavio večerašnji duel.

Čitaj još:   DJEČAK OD Osam godina vozio 140 kilometara na sat... (foto)

Turski gigant nije naveo sva imena onih koji nisu ušli u avion u Istanbulu, osim Kokoškova i Yana Veselog (povreda skočnog zgloba), niti razloge njihovog izostanka.

Ali, s obzirom na to da je zbog velikog broja njihovih igrača pozitivnih na korona virus odložen derbi u turskom šampionatu sa Anadolu Efesom koji je trebalo da bude odigran u petak, jasno zbog čega su u Moskvu doputivali oslabljeni na najvažniji dvomeč u sezoni, jer će se dva rivala na tom a istom mijestu i u petak u Moskvi.

Trener CSKA, Dimitris Itudis, nije želeo da se bavi kadrovskim problemima rivala koji je slavio u Moskvi krajem januara (89:83), koga su i Moskvoljani pobjedili polovinom oktobra u Istanbulu, poslije produžetka (78:77).

Večerašnji duel u Moskvi počeće u 20 časova po turskom vremenu.

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more