IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović i poruka za DRITANA: Ne možete me napraviti kriminalcem, od sebe napravili ste izdajnika… (foto i video)

Ostavljam vas da živite saznanje da ćete ostati upamćeni kao Miloševićev Rahman Morina ili Sejdo Bajramović..

PODGORICA: Crna Gora, Vijesti, četvrtak, 22.04.2021…14: 19… DAMIR Šehović i poruka za DRITANA: Ne možete me napraviti kriminalcem, od sebe napravili ste izdajnika… (foto i video)

Dritan Abazović i URA od mene nikad ne mogu napraviti korumpiranog čovjeka i kriminalca, iako to na nevješt i prilično drzak način pokušavaju, jer svi mi u Crnoj Gori jako dobro znamo, ali sami od sebe, za neočekivano kratko vrijeme, i te kako uspješno napravili izdajnike, saopštio je danas i potpredsjednik Socijaldemokrata i poslanik u Skupštini Damir Šehović.

Šehović dodaje i da razumijem da je, “kao neko ko konkretno, direktno i bez uvijanja mjesecima jasno ukazuje na propuste nove vlasti posebno targetiran u vezi sa zakonito stečenim stanom”.

“Ali nemojte imati dileme: populistički pritisci nove vlasti da bi me “ućutkala” su potpuno neproduktivni. Čak naprotiv. Kontraproduktivni su. Zato i njemu i njegovoj partiji, koja je obezbijedila sigurno mjesto u istoriji crnogorske izdaje, jer su nam umjesto obećane slobode otvorili vrata okupacije, jasno i glasno poručujem da se manu ćorava posla”, kaže Šehović.

Čitaj još:   OD DANAS Utvrđena je visina sadekatu- l -fitra za ramazan... (foto)

U suprotnom će kako dodaje, svoja prava znati da zaštiti.

“Na sudu naravno. A vama sud javnosti već je i presudio. U šta ste se i sami mogli uvjeriti, od Cetinja, preko Plava i Gusinja, gdje su vas sve i dočekali onako kako su se takvi kao vi vazda dočekivali.

Zato Vas ostavljam da živite sa saznanjem da ćete ostati upamćeni kao Miloševićev Rahman Morina ili Sejdo Bajramović, ja se vraćam skandalima koje kao nova većina svakodnevno produkujete. Ima podosta posla. Danas Nažalost”, zaključio je Šehović… (Autor: M.V.)

Izvor Kodex.me

Dnevni horoskop za 2. decembar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

BOŽANA Jelušić tvrdi: Za smjenu Vlade postoji konsenzus DPS- a i DF- a… (foto, video)

“Zbog ta dva najveća subjekta praktično nijedna manja politička partija Read more