IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS O “Corona party” Ramba Amadeusa za svjetsku nedelju imunizacije… (foto i video)

„Corona Party” UNICEF- ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus…

PODGORICA: Regija, Zanimljivosti, Vijesti, petak, 22.04.2021…11: 09… DANAS O “Corona party” Ramba Amadeusa za svjetsku nedelju imunizacije… (foto i video)

Povodom Svjetske nedjelje imunizacije, koja danas počinje da se slavi širom svijeta, od danas je javnosti dostupan animirani spot za pjesmu „Corona Party” UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus.

Spot je urađen uz podršku Britanske ambasade u Podgorici i UNICEF-a.

Spot i pjesma Corona Party podsjećaju sve građane da će naučni izumi, poput vakcine i lijeka protiv koronavirusa, i poštovanje mjera okončati globalnu pandemiju i omogućiti što skoriji povratak u normalan život. 

“Animirani spot ima za cilj da u našu tešku svakodnevnu borbu s koronavirusom unese neophodnu dozu ohrabrenja i vedrine. Zahvaljujući nauci, svjetlo na kraju tunela se vidi, pa treba biti naročito oprezan da ne posustanemo pred kraj. Ovim duhovitim spotom i pjesmom kopiramo provjereni recept naših predaka, koji su u najtežim trenucima upravo pjesmom i humorom snažili svoj duh i podizali moral, a nama je sad potrebno strpljenje i poštovanje naučnih preporuka” naveo je Pušić.

S obzirom na veliki broj dezinformacija i teorija zavjere, predstavljanje spota pjesme „Corona Party” je, naveo je, i prilika da se podsjetimo da vakcine spadaju među najveća dostignuća savremene medicine.

Čitaj još:   LJUBOMIR Filipović: Za DRAGINJU Vuksanović- Stanković vrata GI "21. maj" su OTVORENA...

izvor Kodex.me

MLADI zlatni retriver, prvi put se suočio sa MAČIĆIMA: Video koji će vam ULJEPŠATI DAN… (foto)

Preslatki maleni retriver je snimljen kako reaguje na nove članove porodice- Read more