Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 24. april 2021. godine

Ovan nervozan, Bika neko laže, Blizancu slijede nove finansijske prilike, Rak i Škorpija imaju odličan dan, Lav se dokazuje, Djevici dobar dan za ljubav, Vagi bolji poslovni aspekti, Strijelac uživa, Jarac napreduje, Vodoliji prija zavođenje, a Ribe konačno imaju jasan cilj ispred sebe. Ovo je horoskop za 24. april 2021. godine.

OVAN

Posao: Povoljan je dan za ostvarenje vaših ambicija. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani.Ljubav: Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam se uskoro sprema. Zadovoljni ste sobom i očekuje vas ljubav!Zdravlje: Bez problema na ovom polju.

BIK

Posao: Ukoliko ste planirali početak nove poslovne saradnje, mogli biste da postignete neki dogovor na u temu sada. Ljubav: Moguće je da je vaš odnos sa partnerom u manjoj krizi i da se sada ne slažete najbolje. Zdravlje: Mogući su problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Posao: Možete da očekujete napetost u komunikaciji sa poslovnim okruženjem koje vas ne podržava. Ljubav: Ukoliko vam se dopada osoba koja je udaljena od vas, mogli biste da imate probleme sa ljubomorom. Zdravlje: Povedite računa o grlu.

RAK

Posao: Maksimalno ste posvećeni svom poslu, imate velike planove od kojih nećete odustati. Ljubav: Želite sigurnost uz partnera. Spremni ste za ozbiljnu vezu koja može da traje na duže staze. Zdravlje: Povećan apetit.

LAV

Posao: Smatrate da okolnosti na vašem poslu nisu sjajne i da morate da uradite nešto kako bi ih promijenili. Ljubav: Bavite se svojim emocijama, radite na sebi i trenutno ne osjećate spremnost za novu vezu. Zdravlje: Budite umjereniji sa hranom.

DJEVICA

Posao: Tokom današnjeg dana vas očekuje period koji bi mogao da vam donese poslovne promjene. Ljubav: Povedite računa o odnosu sa osobom koja vam se dopada. Od vas zavisi dalji tok događaja. Zdravlje: Potrebno je da poradite na boljoj kondiciji.

VAGA

Posao: Razmišljate o promjenama kada je u pitanju posao. Spremni ste da se aktvirate oko prelaska na drugo radno mjesto. Ljubav: Spremni ste da se posvetite svom partneru. Važno vam je da u vašem braku vlada harmonija. Zdravlje: Moguća je prehlada.

ŠKORPIJA

Posao: Moguće je da ste uspjeli da dođete do novih poslovnih pozicija koje vam mogu obezbijediti bolji status. Ljubav: Ljubomorni ste i posesivni, pa u odnosu sa voljenom osobom možete da imate dosta problema. Zdravlje: Mogući su problemi sa nesanicom.

STRIJELAC

Posao: Možete da očekujete period u kojem ćete imati komplikacije. Za posao vam sada treba dosta strpljenja. Ljubav: Vrijeme je da se suočite sa problemima u odnosu sa voljenom osobom ako želite da sačuvate brak. Zdravlje: Psihički ste napeti.

JARAC

Posao: Imate dobre ideje koje bi na poslovnom polju mogle da vas dovedu do većeg napredovanja. Ljubav: Veoma ste harizmatični i nije vam teško da ostvarite nova ljubavna poznanstva. Zdravlje: Puni ste pozitivne energije!

VODOLIJA

Posao: Težite tome da napredujete na poslovnom polju. Važno je da budete svjesni svojih mogućnosti. Ljubav: Voljena osoba će vam pokazati koliko joj je stalo do vas. Možete da očekujete povoljan period. Zdravlje: Ne osjećate se dobro.

RIBE

Posao: Na površinu izlaze problemi koji su se na neki način u prošlosti skrivali kada je u pitanju vaš posao. Ljubav: Voljena osoba vam je posvećena. Možete da očekujete dobar period za vašu vezu. Zdravlje: Povedite računa o hormonima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

MAIDA Gorčević: 18 godina nakon obnove nezavisnosti Crna Gora spremna da napravi ključni korak ka evropskoj budućnosti… (foto)

Ključno je da shvatimo da je potrebno da prevaziđemo razlike i udružimo snage kako bi…

5 sati ago

Inicijativa 110 NVO i preko 500 istaknutih ličnosti, da Crna Gora kosponzoriše Rezoluciju UN- a, o genocidu u Srebrenici… (foto)

110 NVO- a i preko 500 istaknutih pojedinaca očekuje od Vlade Crne Gore da naša država…

6 sati ago

ANDREJ Nikolaidis: 21. maj je donio nadu- Nismo vidjeli ostvarenje te nade- Šta smo zaslužili, to smo i vidjeli… (foto)

Ko se sjeća 21. maja 2006, sjeća se nade: u bolju, pravedniju, naprednu Crnu Goru.…

6 sati ago

Duško MARKOVIĆ: Plašim se da je suverenost današnje Crne Gore dovedena u pitanje… (foto)

Prije nego otvorimo teme iz današnjeg intervjua– želim da svim građanima u Crnoj Gori i…

6 sati ago

CRNA GORA obilježava Dan nezavisnosti: DA JE VJEČNA..! (foto, video)

Crna Gora je prije 18 godina, nakon održanog referenduma, napustila državnu zajednicu sa Srbijom i…

7 sati ago

Olujno nevrijeme u Njemačkoj: Desetero ozlijeđenih u udaru groma, četvero kritično… (foto, video)

U večernjim satima u Dresdenu je ozlijeđeno najmanje desetero ljudi, od kojih dvoje teže, nakon…

8 sati ago

This website uses cookies.