IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U ĆELIJI VELJE NEVOLJE: Pozlilo mu više puta, stigli i ljekari… (foto i video)

Tokom dana u ćeliji Veljka Belivuka navodno se odigravala prava drama…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Vijesti, petak, 22.04.2021…21: 09… DRAMA U ĆELIJI VELJE NEVOLJE: Pozlilo mu više puta, stigli i ljekari… (foto i video)

Prema nezvaničnim saznanjima, Velju Nevolju je nekoliko puta pozlilo u beogradskom zatvoru, pa su navodno morali da intervenišu i ljekari. Do njega i Marka Miljkovića su navodno stigle informacije o najnovijim i to saznanjima policije i tužilaštva…

“Prema priči njihovog ‘vojnika’, koji je odlučio da progovori, kad god bi nekog ubili, Belivuk i Miljković, sa najbližim saradnicima, organizovali su slavlje”, navodi sagovornik “novosti” i dodaje:

“Uživali su u mučenju, zlostavljanju i ubijanju. Sada im nije dobro. Ni njemu ni Miljkoviću. Teško podnose pritvor. A, Belivuk je juče bio pred infarktom. I Miljkoviću je loše, posebno od kada je pronađen i oduzet mobilni telefon. Interesantno, ali najviše razgovora je imao sa ženom. Vijerovatno je tako, preko nje, tekla komunikacija, sa mnogim drugim pripadnicima grupe”.

Tužilaštvo za organizovani kriminal je zajedno sa MUP- om i Bezbijednosno informativnom agencijom u ovom trenutku prikupilo dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv Velje Nevolje, Miljkovića i ostalih pripadnika ove kriminalne grupe.

Prikupljeni dokazi, kao i svedočenje pripadnika ekipe, kao i djevojaka, koje su prale pare za njih, ali i bile svjedoci monstruoznih likvidacija suparnika (većina dobila status svjedoka), dovoljni su da budu navodno osuđeni na doživotnu robiju.

Naime, prikupljeni su dokazi za nove zločine ove grupe. Do sada su se oni sumnjičili za ubistvo Milana Ljepoje, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, kao i trgovinu narkoticima.

U forenzički centar Ministarstva unutrašnjih poslova na analizu je onda i prebačena industrijska mašina za mljevenje mesa, a koja je pronađena u tajnoj prostoriji vikendice Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Ritopeku.

Čitaj još:   Vic dana Šeta Nata po divljem zapadu...

U forenzički centar Ministarstva unutrašnjih poslova na analizu je onda i prebačena industrijska mašina za mljevenje mesa, a koja je pronađena u tajnoj prostoriji vikendice Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Ritopeku.

Osnovano se sumnja i da je mašina korišćena za uklanjanje dijelova tijela ubijenih protivnika Belivukove i Miljkovićeve kriminalne ekipe, čiji je i to navodno pravi vođa Radoje Zvicer. Policija je došla do dokaza da su u ovoj vikendici ubijena najmanje petrrica muškaraca.

Još na licu mijesta su, međutim, forenzičari pronašli tragove koji onda ukazuju da su u ovom svojevrsnom bunkeru, sakrivenom pod zemljom, vršene egzekucije i uklanjani tragovi.

“Ono što smo zatekli unutra šokiralo nas je. Tragovi ukazuju na te a strašne metode mučenja, koje su primenjivali Belivuk i Miljković i njihovi saradnici protiv kidnapovanih rivala”, navodi izvor iz istrage.

Pored industrijske mašine za mljevenje mesa, u toj tajnoj prostoriji gdje su se navodno sprovodile likvidacije, prema tvrdnjama izvora, pronađeno je i nekoliko pištolja, automatskih pušaka, snajper i velika količina municije.

Sve je to poslato sada na vještačenje. Sumnja se da su iz tih oružja po Beogradu, ali i šire, ubijani ljudi. Rezultati tih analiza vrlo brzo će biti poznati. Do saznanja o postojanju ovog “bunkera smrti”, kao i arsenala oružja policija i tužilaštvo došli su poslije analize kriptovanih telefona oduzetih od članova ove kriminalne grupe, ali i posle odluke nekolicine “Veljinih i Maretovih vojnika da progovore i sarađuju sa tim istražnim organima”.

Čitaj još:   DODIK: Tužilaštvo da se oglasi o Davidovom ubistvu ili lično organizujem proteste...

“Neki od njih pokušavaju da dobiju povlašćeni status svjedoka saradnika, pa su detaljno opisali ulaz u tu tajnu prostoriju pod zemljom”, navodi naš sagovornik i dodaje:

“Do nje se dolazilo uskim hodnikom iz podruma vikendice. Vrata na tom prolazu su bila tako zamaskirana da je bilo teško uočiti da postoji prolaz. Ipak, istražujemo sada i mogućnost da li je došlo do slučajnog previda tokom prve pretrage kuće”...

Izvor Mondo.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more