BiH

SIDRAN: PITAJ VUČIĆA ŠTO NE UKLONI CRKVU IZ AVLIJE NANE FATE, ŠTO HAPSI BOŠNJAKE, ZAŠTO JE LİCEMJER! (video)

Cilj Vučića je uništenje i likvidacija BiH! Nije ništa novo da Beograd i Zagreb žele raspad BiH! Najveća greška je što je Alija vjerovao u saradnju sa etno-nacionalistima!

Pitaj Vučića što ne ukloni crkvu iz avlije nane Fate, što hapsi Bošnjake, zašto je licemjer!

Potpuno je nevažno šta Vučić govori i da li daje injekcije ili nešto drugo! On radi na svom cilju i programu, mijenja sredstva i načine! Cilj je uništenje i likvidacija BiH! Zgražavam se nad formulacijom „moramo napraviti pomirenje naroda“! Pomirenje naroda je prevara i izmišljotina! Nisu se narodi ni svađali! Rat su producirale etno-nacionalističke elite! Sad kad su pokrali sve što je moglo govore o pomirenju naroda! Trebam se pomiriti s rukovodstvom koje mi je dalo penziju od 200KM!

Non-paper je star 40 dana! Šta su ovi naši čekali 40 dana?! Stvar postaje sumnjiva! Zašto se to nije kazalo odmah! Nisu važne protivničke strane! One neskriveno rade na uništenju BiH! Važna je naša strana kod koje uočavamo kontradiktornosti i nelogičnosti! Nije ništa novo da Beograd i Zagreb žele raspad BiH!

Slučaj s Bogićem Bogićevićem je estradiziran! Vlast grada Sarajeva je svedena na ceremonijalne i protokolarne stvari! Funkcija gradonačelnika je kao ikebana! Šta će mu dva pomoćnika, dva ikebančića?! SDP je trebao Bogiću Bogićeviću ponuditi funkciju predsjednika SDP-a! To bi bila velika transformacija i jačanje političke scene! To nikome nije palo na pamet jer su u talovima!

U Sarajevu imamo fasade kao da je jučer bio rat! Ne znamo da li postoje prešutni dogovori među našim liderima! Rahmetli Izetbegoviću sam govorio da je trebao tražiti da Ploče pripadnu nama! Pitao me da li sam normalan! Rekao sam da možda jesam lud, ali treba tražiti! Ploče su izgradili bh. giganti! Rekao sam mu da će doći trenutak kada će ga zamoliti da povuče taj prijedlog, a dat će mu zauzvrat nešto drugo! Nikada nisam razmišljao o graničnim stvarima, jer je to jednako opasno kao non-paper! Mi nemamo prijatelja u svijetu! Naš prijatelj je istina, pravda i međunarodno pravosuđe! Mora se pokazati dostojanstvo i principijelnost! Potrebna nam je Agencija za pravno postupanje!

Ovo je sunovrat civilizacije! Događa se etičko i moralno posrnuće! Vidio sam svjetlo na kraju tunela! Znao sam da me čekaju tegobe u kojima čovjek žudi da preseli na onaj svijet! Ne pada mi na pamet da sumnjam u energiju koja se događa kolektivnim molitvama! Neka energija i nešto postoji! Stvar saznanja je najteže pitanje!

izvor: face.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Dnevni horoskop za 2. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez…

4 minute ago

OVJEREN spisak kandidata za odbornika liste “Čist izbor– Petar Odžić– SDP, SD, LP i građani” za referendum u Budvi… (foto)

Opštinska izobarına komisija u Budvi prihvatila listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD,…

24 minute ago

DRITAN Abazović i ZDRAVKO Krivokapić, prijavili imovinu: DRITAN uštedio 26.000 eura, Krivokapić dobio stan od UCG, nešto su stekli i na poklon… (foto)

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine…

1 sat ago

ALBANAC UBIO REPERA IZ SRBIJE ZBOG KOCKARSKOG DUGA: Napadač ispalio… (foto)

Osumnjičeni za ubistvo (52), navodno porijeklom Albanac, prema informacijama pojedinih medija, izgubio je na kocki…

2 sata ago

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

7 sati ago

This website uses cookies.