IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Otac ubijene djevojčice progovorio o pedofilskim zabavama u Jagodini… (foto i video)

Igor Jurić uzdrmao je javnost tvrdnjom: “AKO ZAVRŠIM U DUNAVU, ZNAJTE DA NISAM SKOČIO SAM”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 26.04.2021…14. 29… Otac ubijene djevojčice progovorio o pedofilskim zabavama u Jagodini… (foto i video)

Srbiju već danima trese skandal nakon što je potpredsjednica vodeće srpske opozicione Stranke slobode i pravde Marinika Tepić optužila zastupnika u parlamentu i predsjednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palmu da podvodi žene i djevojčice, i to zajedno s koalicijskim partnerima iz SNS-a predsjednika Aleksandra Vučića i SPS-a Ivice Dačića.

Prikazala je snimak svjedočenja bivšeg zaposlenika hotela u kojemu su se organizirale ‘zabave’ na kojima su se podvodile maloljetnice. On je, pak, ustvrdio da su na zabavama pjevale estradne zvijezde te da su tamo dolazili njegovi koalicijski i poslovni partneri.

Palma je negirao optužbe rekavši da se radi o najgnusnijoj laži.

– Redovno provjeravam svoj automobil, nemam problema sa zdravljem i, ako se tako nešto dogodi, morate znati da to nije bila moja iskrena namjera – rekao je Jurić.

Na pitanje voditeljice Olje Bećković zašto mu to sada pada na pamet, Jurić je rekao da ima potrebu to javno izgovoriti i da želi da to ljudi znaju.

Čitaj još:   DPS: Imenovanje Šukovića osveta našoj partiji... (foto, video)

– Ja se apsolutno ne bojim, samo želim da se zna da neću sebi ništa nažao učiniti i, ako dođe do nečega, morate znati da Igor to nije namjerno uradio, jer će možda neki tabloidi pisati da je baš nekome pričao da se želi ubiti- rekao je on.

Fondacija “Tijana Jurić” je neprofitna organizacija, osnovana 2015., s ciljem da svojim djelovanjem poboljša sigurnost djece u Srbiji. Osnovao ju je Igor Jurić čija je kći Tijana bila žrtva ubice Dragana Đurića iz Surčina, koji ju je poslije otmice u mjestu Bajmok pokušao silovati, a potom je zadavio. Zakopao ju je na divljem smetlištu pokraj Sombora, što je otkriveno poslije 13 dana potrage, kada je ubica uhapšen…

Izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more