IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. maj 2021. godine

Ovan ulaže, Bik ima dosta posla, Blizanci posvećeni, Rak nervozan, Lav okrenut budućnosti, Djevica ima dobar početak dana, Vaga odlično, Škorpija uspješna, Strijelac ima dobar plan, Jarac ima intuiciju, Vodolija širokog osmjeha, a Ribe pune energije. Ovo je dnevni horoskop za 01. maj 2021. godine.

OVAN

Možete da očekujete da ćete uspješno riješiti probleme koje imate na ovom polju. Horoskop vam je dobro postavljen. Lako donosite novu odluku na polju ljubavi i spremni ste na pomirenje sa partnerom. Povoljan je period za oporavak.

BIK

Dolazi vam prilika da na polju finansija ostvarite ono što ste željeli. Pred vama je povoljan period. Oslanjate se na voljenu osobu u svemu. Važno vam je da vaša veza napreduje u pozitivnom smeru. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Možete da očekujete pozitivne promjene na poslovnom polju danas. Sreća će biti na vašoj strani. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lijepu atmosferu. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo. Problemi sa glavoboljom.

RAK

Moguće je da niste spremni da se odreknete posla koji vam ne ide i da nećete da odustanete dok postoji makar tračak nade. Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Moguće je da neko stoji između vas. Problemi sa cirkulacijom.

LAV

Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima kako bi izbjegli potencijalne nesporazume. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će pokazati da želi ozbiljniju vezu sa vama. Provjerite nivo holesterola.

Čitaj još:   VIC DANA: Mujo u dnevnom boravku gleda DERBY, u sobu ušla Fata s punim ovalom palačinki i… (foto)

DJEVICA

Preporuka je da povedete računa o troškovima koji su u prethodnom periodu mogli da postanu preveliki kod vas. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa partnerom. Naredni period bi mogao da vam bude teži. Smanjite unos alkohola.

VAGA

Pokušajte da se bavite poslovima koji su vam važni kako biste uspjeli daostvarite poslovne ciljeve. Voljena osoba je pokazala da postoje neke stvari koje vam zamjera.

ŠKORPIJA

Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate trnutak za napredovanje već biste željeli da se nešto promjeni što prije. Niste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom i voljeli biste da se neke stvari među vama menjaju. Pad imuniteta je moguć.

STRIJELAC

Pozitivna atmosfera na poslovnom polju će vam olakšati situaciju pa ćete sa više volje obaviti neke poslovne zadatke. Veoma povoljan dan za novu ljubav je pred vama. Očekuje vas prilika da osvojite simpatiju. Hormonalne promjene.

JARAC

Ušli ste u nov posao u kojem biste mogli da ostvarit veći napredak i uspjeh u budućnosti koja je ispred vas. Novo poznanstvo vas očekuje veoma uskoro. Pred vama je povoljan period za promene. Osjetljiva bešika.

VODOLIJA

Očekuje vas prekid poslovnog ugovora, iako tako nešto niste željeli ni očekivali. Moguće je da ste riješili da sa voljenom osobom neke stvari sada jasno definišete. Ne trpite više neizvesnost. Povedite računa o očima.

Čitaj još:   MIŠA Brkić: Kraj evropskih integracija Srbije... (foto)

RIBE

Moguća je promjena posla kod vas u narednom periodu. Očekuje vas turbulentna faza na ovom polju. Očekuje vas period u kojem ćete imat veću distancu između vas i voljene osobe. Pad imuniteta je moguć.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more