IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPSKA GLUMICA PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Policija je četvero djece i Jelenu morala zaštiti … (foto)

Podnijeta krivična prijava zbog porodičnog nasilja…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 30.04.2021…20.19… SRPSKA GLUMICA PRIJAVILA MUŽA ZA NASILJE U PORODICI: Policija je četvero djece i Jelenu morala zaštiti … (foto)

Srpska glumica se RAZVODI ZBOG PORODIČNOG NASILJA…

Srpska glumica i članica Narodnog pozorišta u Beogradu, Jelena Helc Vesković već 10 mjeseci živi u Berlinu razdvojena od supruga Milana Veskovića zbog porodičnog nasilja.

Jelena Helc Vesković navodi da je protiv njenog supruga podignuta krivična prijava u Njemačkoj, kao i da sada vodi borbu za starateljstvo nad djecom.

“Da, već deset mjeseci živim sama u Berlinu sa mojih četvero dece. Ona nažalost, naša ‘bajka’ završila se pozivom policiji, koja je morala decu i mene da zaštiti od mog muža- zbog porodičnog nasilja i nasilja nad decom. Od tada se borim da sebi i svojoj deci obezbedim novi život- u miru, ljubavi i bez nasilja i stresova. Nije lako, ali borim se za decu i zbog toga mi ništa nije teško”, potvrdila je glumica za “Novu.rs”.

Ona kaže i da u proteklom periodu sa suprugom komunicira isključivo preko advokata, da je prepuštena sama sebi i da suprug pokušava da joj uzme djecu. 

Čitaj još:   POZNATA, PJEVAČICA DANAS UHAPŠENA: Svađa i Bahato ponašanje sa POLICIJOM, ovoliko je KAŽNENA...

Takođe navodi da je u Njemačkoj bila donijeta mjera zabrane prilaska Milana Veskovića njoj i djeci da je u Berlinu podignuta krivična prijava protiv njega.

“Pošto za sve ovo vrijeme nema ni priznanja ni pokajanja od strane mog muža, sve se odvija putem advokata i sudova. Procesi vezani za djecu se uveliko odvijaju, za razvod čekam zakonsku mogućnost da podnesem i to zahtjev”, rekla je glumica i dodala:

Pre nekoliko meseci moj muž je odlučio da se obrati srpskom sudu, bez da me je o tome obavestio i sada u Srbiji pokušava da mi otme decu. Nažalost, ne vodi se njihovim najboljim interesima nego je i dalje vođen svojim besom“. 

Glumica je od 2015. god zbog posla supruga Milana Veskovića sa porodicom živjela prvo u Rumuniji, a zatim u Berlinu. Iz prethodne veze ona ima jedno djete, a u braku sa Milanom je rodila još troje…

Izvor MONDO

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more