IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sandžaklija iz Brodareva Armin Sinančević bacio novi nacionalni i balkanski rekord! (foto i video)

Prijepolje/ Brodarevo– Brodarevac Armin Sinančević je na Međunarodnom mitingu u Baru oborio državni rekord Balkana u bacanju kugle rezultatom od 21.88 metar…

BAR: Regija, Sport, vijesti, nedelja, 02.05.2021…17. 19…  Sandžaklija iz Brodareva Armin Sinančević bacio novi nacionalni i balkanski rekord! (foto i video)

Bravo za našeg kuglaša iz Sandžaka koji je nadmašio svog učitelja…

Prethodni rekord u bacanju kugle na otvorenom držao je  Arminov trener, Dragan Perić rezultatom 21.77 m iz 1998. godine.

Najvažnije mi je da sam na početku sezone vratio rekord Balkana. Slijedi kratak odmor i nastavak priprema za Olimpijske igre u Tokiju – rekao je Sinančević.  

Atletičar Armin Sinančević na mitingu u Baru bacio novi nacionalni i balkanski rekord 21.88 metara i tako poboljšao svoj prethodni najbolji rezultat za 63 cm koji je zabiležio na šestom Serbia Open mitingu u februaru ove godine.

Čitaj još:   BRAVO za čuvenog reditelja: Napao Đokovića jer je slavio trofej Vimbldona na godišnjicu Srebrenice... (foto, video)

Drago mi je što sam ostvario državni i balkanski rekord na početku ljetnje sezone. Nastavljamo sa pripremama za Olimpijske igre. Pozdrav, uživajte – javio se Armin porukom na instagramu poslije velikog rezultata.

Svakako ne i poslednjeg rekorda za njega, pošto se od Armian tek očekuje pomjeranje lestvica u takućoj sezoni i godinama koje su pred njim.

U videu na početku teksta pogledajte pobkednički hitac našeg atletičara rođenog u Brodarevu i ponosu Sandžaka…

Izvor agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more