IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“MAMA SVE ZNA”: SILOVALA SU ME DVA MUŠKARCA, jezivo priznanje uplakane Mine Vrbaški… (foto i video)

BILA SAM PRETUČENA I ZATVORENA!!! Na Uskrs otkrila svoju najveću tajnu i traumu!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 03.05.2021… 00. 19…  “MAMA SVE ZNA”: SILOVALA SU ME DVA MUŠKARCA, jezivo priznanje uplakane Mine Vrbaški… (foto i video)

Učesnica “Zadruge” Mina Vrbaški povjerila se zadrugarima kroz suze o njenoj tajni koju je znao samo Vladimir Tomović, a koju je kasnije saznao i Filip Car.

Car je u nekoliko navrata prijetio Mini da će svima reći šta je u pitanju, a onda je Mina rašila da ga preduhitri i večeras je sama ispričala svoju traumu. 

“Ta prostitucija i to, nameće mi se kao da sam godinama radila… Ja sam iz toga pobjegla kad sam bila silovana od strane dva muškarca, prvo ja sam pretučena i zatvorena… Ta priča koja je bila, kada je on meni prijetio i rekao: ‘Da, ti si silovana, po tebi su pi*ali'… Evo, ja kažem sad koja je moja javna tajna!”, plakala je Mina.

Čitaj još:   Ibrahimović: AKTUELNA VLAST CRNE GORE SE SVETI BOŠNJACIMA- Brisanjem iz biračkog spiska...

“Smiri se, molim te”, rekla joj je Jovana i savjetovala joj da ne priča to na današnji dan, jer je majka gleda, a Mina je rekla kako njena majka sve zna.

“Ja sam sve ovo mojoj mami rekla. Ne mogu da ćutim, to je sve u meni. Reći ću sve da bi mi sutra bilo lakše. Ja sam četiri godine ovde, bolje majci da zna zbog čega plačem, nego da vidi da plačem, a ne zna zbog čega…”, rekla je i nastavila.

“To je bila ta priča, kada je Filip ovde došao i kad me pljunuo, pa rekao da sam silovana, da su svi po meni pi*ali, da ne zaslužujem ništa bolje. Ja sam ćutala i pokušavala da prikrijem sve to. To su moje traume”, priznala je Mina, a zadrugarke su je tešile. 

Pogledajte snimak:

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more