IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK! ZAPALJEN GROB OCA DARKA LAZIĆA!

Grob Milana Lazića, oca pjevača Darka Lazića, izgorio je u požaru. U to su se uvjerili i mediji, koji su juče posjetili Lazićevo rodno mjesto, selo Brestač, gdje je to glavna tema.

Naime, mještani su zgroženi prizorom koji su zatekli na seoskom groblju. Vatra je u potpunosti uništila okvir sa vještačkom travom, ali i donji dio nadgrobnog krsta, dok su vijenci koji tu stoje od decembra, kada je Dragan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

Kako komšije pričaju, porodica sumnja da je požar podmetnut.

Lazići nisu zaslužili ovako nešto. Prestrašno je da neko iz obijesti i ljubomore uništi grobno mjesto njihovog člana porodice. Milan je bio mnogo dobar čovjek, pošten, spreman svakom da pomogne i sve nas je ovo potreslo, kada smo na Pobusani ponedeljak izašli na grobove najmilijih i zatekli jeziv prizor. Čuo sam da su Darkova majka, baka i brat potresli kad su im javili šta se dogodilo i da su odmah otišli na groblje da vide kolika je šteta – rekao je jedan od stanovnika Brestača, koji je insistirao na anonimnosti.

U blizini Darkove porodične kuće jedan komšija je takođe potvrdio da se poslednjih dana u njihovom selu samo o ovom incidentu priča.

Čitaj još:   DARKO LAZIĆ HITNO OPERISAN: Iz pluća mu izvukli 2 litre krvi! Upao i u APSTINENCIJALNU KRIZU

Po selu se priča da je neko to namjerno uradio da bi napakostio porodici zbog Darka. To se desilo prije nedelju-dvije, čuo sam da je jedna komšinica otišla do kuće Branke i njenog drugog sina da im to javi, još dok je vatra gorjela. Oni su odmah otišli i nekako ugasili vatru. Baš su se bili potresli, jadni ljudi – ispričao je meštanin.

Podsjetimo, Darkov otac Milan se 5. decembra podvrgao operaciji smanjenja želuca, u namjeri da smrša kao i njegov sin. Međutim, nakon intervencije su uslijedile komplikacije i njegovi organi su počeli da otkazuju. Preminuo je 14. decembra, a sahranjen je nekoliko dana kasnije na seoskom groblju u Brestaču.

izvor: pink.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more