IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ propovijeda, dok se njegovi službenici pijani bahate po Crnoj Gori… (foto i video)

Premijer Crne Gore danas je rekao o doživljaju jednakosti i ravnopravnosti građana, kada je poručio da epidemiološke mjere ne važe kada su u pitanju sveštenici i vjernici samo jedne religijske zajednice u Crnoj Gori, niti će oni snositi bilo kakvu odgovornost za slike koje smo gledali proteklog vikenda, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 06.05.2021…22. 49 …  DPS: ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ propovijeda, dok se njegovi službenici pijani bahate po Crnoj Gori… (foto)

“Zabrinjavajuće je to što su- dok premijer jasno potvrđuje kako sada privilegovani postoje- ugostitelji i hotelijeri ovih dana suočeni a to sa drakonskim kaznama, zbog znatno manjih prekršaja. Obeshrabruje i nejednakost vjernika – jer u Crnoj Gori niti žive samo vjernici koji pripadaju Srpskoj pravoslavnoj crkvi, niti samo pravoslavni vjernici”, naglašava se u saopštenju DPS-a.

Upitali su Vladu kako se danas osjećaju, velikodostojnici Islamske zajednice, koji od prvog dana pandemije nastoje da svojim primjerom ukažu na važnost poštovanja mjera.

Čitaj još:   Dramatično veći broj oboljelih, evidentirani u 11 gradova u manjem bh entitetu... (foto)

Apsurdno je kako su poručili iz DPS-a da “premijer jedne osione i bahate Vlade izigrava svetca i sa samo njemu dostižnih visina predstavnicima medija besjedi o zemaljskom i onozemaljskom životu”.

“Jasno je da premijer intimno vjeruje kako, zapravo, nije rukovodilac izvršne vlasti, već nekakav sveštenik, misionar ili propovjednik i u toj funkciji tumači crkvene knjige i uživljava se u ulogu velikomučenika. I to bi čak bilo u redu, jer bi to ostao samo Krivokapićev problem, da nije u pitanju neko ko predvodi Vladu sekularne, multikonfesionalne i građanske države. Zaista je patetična ta uloga u koju se Krivokapić uživio, dok se u isto vrijeme njegovi funkcioneri pijani bahate po crnogorskim putevima, ili dok njegovi eksperti maltretiraju novinare huliganskim metodama”, kazali su iz DPS- a.

Zaključuju da “ako će po bilo čemu biti zapamćena ova vlada, to će biti sirova bahatost koja je u rekordnom roku izašla na svjetlost dana”.

Izvor Kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more