IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Novak obišao piramide u Visokom po treći put: DO GRLA U BLATU… (foto i video)

Oko njega se rušilo kamenje a sada je posjetio i mjesta koja ranije nije vidio.

VISOKO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 07.05.2021…00. 39…  Novak obišao piramide u Visokom po treći put: DO GRLA U BLATU… (foto i video)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković obišao je piramide u Visokom po treći put, a sada je posjetio i mjesta koja ranije nije video.

NOVAK Đoković se u Bosni i Hercegovini priprema za predstojeće izazove na šljaci, odnosno Rim i Rolan Garos, a njegova pojseta regionu oduševila je brojne stanovnike u i oko Sarajeva za koje je takođe našao vremena.

Novak je uz domaćina Semira Osmanagića krenuo hrabru avanturu kroz podzemne tunele na kojima, kako Semir kaže, ljudska noga nije kročila 5.000 godina.

Đoković, Osmanagić i jedan snimatelj, provlačili su se kroz uske tunele koji su bili puni vode, u nekim dokelovima je bilo i blata, pa je Novak u jednom momentu bio skroz mokar. Kadrovi su izgledali nevjerovatno, a prvi reket svijeta uzbuđeno, pa je zatim i objasnio kako se osjeća.

Čitaj još:   TURSKA U VELIKOJ ŽALOSTI: Erdogan u rudarskoj nesreći poginuo 41 radnik... (foto, video)

Dok si pričao, iza mene se obrušilo nekoliko kamenova, shvatio sam to kao skidanje slojeva, osjetio sam da su ljudi kroz meditaciju u tunelima mogli da se mnogo brže konektuju sa tim kosmičkim dimenzijama ali i silama koje su im služile za mnogo štošta“, rekao je Novak Đoković svom prijatelju tokom obilaska.

Pogledajte ekspediciju svjetskog broja jedan:

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more