IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: FINALE KAO NAGRADA ZA FENOMENALNU IGRU( foto)

FUTSAL– POLUFINALE PLEJ OFFa: Treća, odlučujuća utakmica polufinala

U sjajnoj fudbalskoj predstavi novopazarski majstori malog fudbala su u pravoj simultanci, u trećoj odlučujućoj utakmici polufinala plej ofa Prve futsal lige Srbije, na svom parketu u dvorani Pendik savladali ekipu Vranja rezultatom 3:0 i tako izborili priliku da se u finalu bore za titulu šampiona države. Ovo je treći put da su naši fenomenalni momci izborili plasman u finale šampionata.

Vratimo se na parket dvorane Pendik. Presing, presing i presing…. svih četrdeset minuta….prosto domaći igrači nisu dali Vranjancima oči da otvore. Vladali su terenom, imali loptu sedamdeset odsto u svom posjedu, igrali briljantno u jednoj od svojih najboljih partija,stvarali prilike i pogadjali dajući gostima priliku tek da dva puta mlako priprijete golmanu Mirzi Hotu. I

shod takve i tolike dominacije na parketu Pendika su i tri gola u mreži golmana Vranja Tasića, još mnogo stvorenih prilika i na kraju radost izabranika Vladana Cvetanovića.

Već u osmom minutu vragolija i čarolija Andreje Stojčevskog koji šutem preko glave, makazicama jedan odbitak pretvara u gol i dovodi Novi Pazar u vodstvo od 1:0. Iako je bilo mnogo uzbudjenja, pogotovu pred golom gostiju sa ovim rezultatom se i otišlo na odmor.

U nastavku igre i dalje presing domaćih fudbalera u čijem sastavu nije bilo jednog od najboljih fudbalera lige kapitena Eka Redžovića kojega su kartoni spriječili da se nadje u igri svog tima.

Čitaj još:   HABERI SA BOSFORA: OPROŠTAJNA PORUKA BH ZMAJ- odlazi iz Bešiktaša- "Upoznao sam sjajne ljude i najbolje navijače na planeti..." (foto, video)

Rekoh li ja presing… jesam… sa koliko srčanosti, želje, borbenosti, znanja, vrhunskog baratanja loptom i nadahnuća su igrali večeras futsaleri Novog Pazara. I takva igra je morala biti nagradjena.

Dugo se čekalo na drugi gol.

Tek u 34. Minutu Denis Ramić uspijeva da po drugi put zatrese mrežu gostiju i utemelji sigurno vodstvo svog tima (2:0).

Nakon toga gosti kreću na sve ili ništa sa pet igrača u polju bez golmana što je četiri minuta prije kraja utakmice moglo da ih košta novog primljenog gola, medjutim, Jovanović koji je na devet metara ispred sebe imao samo prazan gol sotiju šutira levom nogom i lopta završava u gol autu koji centimetar pored gola Tasića.

Medjutim u poslednjem minutu, kada je već sve bilo jasno, krunu na fenomenalnu igru plavih stavlja Milosavljević efektnim golom nakon što ga je iz kornera maestralno uposlio Denis Ramić.

Velika i sasvim zaslužena pobjeda ekipe Novog Pazara koji su poput feniksa uspjeli da se izdignu i da poslije poraza u prvom meču na svom parketu (0: 2) slave u Vranju u drugoj utakmici (5: 3) i tako izbore majstoricu na svom parketu i dodju do druge pobjede koja je vodila u finale.

Čestitke plavim majstorima igre na petoparcu na izvanrednoj utakmici, hrabrosti, borbenosti, želji jer je malo reći da su ostavili srce na parketu.

Već u subotu ih u Beogradu očekuje ekipa FONa u finalu ovogodišnjeg plej-ofa u borbi za titulu šampiona države. Budu li uspjeli, futsaleri bi bili jedina novopazarska ekipa kojoj je ikada pošlo za rukom da osvoji nacionalni šampionat.

Čitaj još:   NOVI PAZAR TREĆI PUT U FINALU (foto)

Za to vjerujemo imaju snage i moći i to su pokazali večeras u duelu sa Vranjem. Svaka vam čast momci. Srećno u finalu!

Fehim Karišik i Senko Župljanin

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more