IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIJETNJE BURSAĆU: METAK U GLAVU AKO PROVIRIŠ U CRNU GORU

Jedan od najcjenjenijih novinara u regionu Dragan Bursać dobio je sinoć pred ponoć eksplicitnu prijetnju smrću.

“Ja sam mrtav ozbiljan, ubiću te priviriš li ikad u CG” “Metak u glavu, pozdrav”

Prijetnja je stigla sa profila navodnog Marka Aprcovića.

Da li je posrijedi lažni profil, odgovor očekujemo od nadležnih organa. Prijetnja, definitivno, jeste stvarna i želimo da vjerujemo da će se ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović i direktor Uprave policije Zoran Brđanin lično zauzeti da slučaj bude što prije riješen, navodi Antena M.

Istina, u narednim porukama stvarni ili lažni Marko Aprcović otkriva da koristi kriptogram i da ga policija ne može otkriti. A, mi, opet, želimo da vjerujemo kako policija raspolaže dovoljno sofisticiranom opremom i znanjem i, pogotovo, da kriptogram ne planira da koristi kao alibi za eventualno nepronalaženje pošiljaoca ovih monstruoznih prijetnji.

Čitaj još:   SKANDAL NAJAVA: Zabrana putovanja u EU biće produžena do 15. juna... (foto)

Dragan Bursać je godinama simbol hrabrog i beskompromisnog borca za antifašizam, multikulturalnost, građansku i cjelovitu BiH, a žestok kritičar klerofašizma, velikodržavnih projekata i nacionalizma.

Za takav rad Dragan Bursać je prije nekoliko dana dobio priznanje Asocijacije naučnika i parlamentaraca njemačkog Bundestaga kao najbolji novinar Jugoistočne Evrope.

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more